Fashion Freshmen – Abir El Safadi

Foto: Privat
Tekst: Miriam Brandt

I artikelserien ’Fashion Freshmen’ sætter vi fokus på en række af vores ambitiøse deltagere på Innovative Fashion Management – et kreativt brancheforløb, der hjælper modeelskere til en karriere i den konkurencepræget modeindustri. Via undervisning fra relevante fagfolk lærer du branchen at kende og styrker dit netværk, så du bliver klar til at sætte dit præg på den danske modebranche. Vi har taget en snak med nuværende deltager Abir El Safadi fra Team 2 i Roskilde og spurgt ind til hendes drømme og mål med at deltage i Innovative Fashion Management. 

Hvorfor valgte du at søge forløbet Innovative Fashion Management? 

Jeg valgte at søge Innovative Fashion Management, fordi jeg synes, det lød virkelig spændende. Jeg elsker fashion og design og går også med en drøm om at blive selvstændig og have mit eget brand på et tidspunkt. Derfor var dette forløb noget, der fangede min interesse med det samme.

Er du selv involveret i nogle projekter inden for modebranchen?

Jeg tager lige nu uddannelsen som beklædningshåndværker og har også tænkt mig at søge ind på KEAs designlinje til næste sommer. Jeg har tidlgere deltaget i et modetegningskursus, som også har givet mig et godt kendskab til design og tekstiler.

 

Start din egen karriere i modebranchen via forløbet Innovative Fashion Management

 

Hvad drømmer du om at opnå inden for modebranchen? Hvor vil du gerne ende henne?

Jeg har længe gået med en drøm om at blive selvstændig og starte mit eget brand; derfor føler jeg også, at det er på tide, at jeg tager skridtet og søger mere kendskab til modebranchen generelt.

Hvorfor synes du, at man skal sende en ansøgning til Innovative Fashion Management? 

Jeg synes helt klart man skal sende en ansøgning til Innovative Fashion Management, hvis man går og har en drøm om at arbejde i modebranchen. Forløbet giver et stort indblik i næsten alt, hvad man skal have med sig fremover, hvis man gerne vil denne vej.  hver uge får vi desuden besøg af dygtige undervisere der arbejder og har et stort kendskab til branchen.