Fashion Freshmen – Silje Nørgaard

I artikelserien ’Fashion Freshmen’ sætter vi fokus på en række af Innovative Fashion Managements ambitiøse deltagere, og denne gang har vi taget en snak med nuværende deltager Silje Nørgaard fra Team 4 i Roskilde.

Innovative Fashion Management er et kreativt brancheforløb, der hjælper dig som modeelsker til en karriere i den konkurrencepræget modeindustri. Via undervisning fra relevante fagfolk lærer du branchen at kende og styrker dit netværk, så du bliver klar til at sætte dit præg på den danske modebranche. Nuværende deltager Silje Nørgaard fortæller her om sine drømme og mål med at deltage i Innovative Fashion Management.

Hvorfor har du valgt at søge ind på Innovative Fashion Management?

“Jeg har valgt at søge ind på Innovative Fashion Management, da jeg drømmer om en fremtid inden for modebranchen. Jeg er usikker på hvilken retning som jeg skal gå efter, og derfor håber jeg at blive klogere på dette.”

Hvad håber du på at tage med dig fra forløbet?

“Jeg ved at modebranchen er kæmpestor, og jeg håber på at jeg igennem underviserne kan få mere viden omkring dette store univers.”


Start din egen karriere i modebranchen via forløbet Innovative Fashion ManagementHvorfor synes du, at man skal sende en ansøgning til Innovative Fashion Management?

“Hvis man har en passion og drømmer om en fremtid inden for mode, skal man helt klart vælge Innovative Fashion Management. Underviserne er helt fantastiske, og de har selv et liv inden for branchen, og de ved hvad de taler om. Du får også muligheden for at møde andre på holdet, som har den samme passion som dig, og det giver dig muligheden for at skabe et nyt netværk.”

Brænder du ligesom Silje også for en karriere inden for modebranchen? Innovative Fashion Management hjælper din karriere i gang gennem 6 sessions, hvor du introduceres til modebranchens vigtigste aspekter.

Skrevet af Nicoline Juhl Gyrming