Fashion Freshmen – Dragana Stesevic

I artikelserien ’Fashion Freshmen’ sætter vi fokus på en række af Innovative Fashion Managements ambitiøse deltagere, og denne gang har vi taget en snak med nuværende deltager Dragana Stesevic fra Team 4 i Roskilde.

Innovative Fashion Management er et kreativt brancheforløb, der hjælper dig som modeelsker til en karriere i den konkurrenceprægede modeindustri. Via undervisning fra relevante fagfolk lærer du branchen at kende og styrker dit netværk, så du bliver klar til at sætte dit præg på den danske modebranche. Nuværende deltager Dragana Stesevic fortæller her om sine drømme og mål med at deltage i Innovative Fashion Management.

Hvorfor har du valgt at søge ind på Innovative Fashion Management?


“Grunden til at jeg søgte ind på Innovative Fashion Management var, at jeg ønskede at finde ud af, hvilken retning inden for modebranchen jeg skulle gå. Det er en enormt stor og spændende verden, så jeg var meget i tvivl om, hvilken hylde der passede til mig.”

Hvad tager du med dig fra forløbet?


“Jeg tager nogle enormt spændende og lærerige dage med mig. Dage med skønne og utroligt informative undervisere, som med deres vidensdeling har hjulpet mig med at indse hvor jeg vil passe ind i modebranchen.”

Hvad drømmer du om at opnå inden for modebranchen? Hvor vil du gerne ende henne?


“Min største drøm er at blive designeren eller lederens “højre hånd”. Jeg elsker at have mange bolde i luften, og jeg er perfektionist til fingerspidserne. Så en stilling i indkøb eller produktion vil være drømmen.”

Hvorfor synes du, at man skal sende en ansøgning til Innovative Fashion Management?


“Hvis du endnu ikke er afklaret med, hvad du kunne tænke dig af job inden for modebranchen, så skal du helt klart søge ind på Innovative Fashion Management. Efter forløbet vil du ikke være i tvivl, da det får sat gang i en masse idéer, og jeg er sikker på, at du helt sikkert finder ud af hvad der lige præcis er DIN rette hylde.”


Brænder du ligesom Dragana også for en karriere inden for modebranchen? Innovative Fashion Management hjælper din karriere i gang gennem 6 sessions, hvor du introduceres til modebranchens vigtigste aspekter.

Skrevet af Nicoline Juhl Gyrming