Fashion Freshmen – Sevil Andersen

I artikelserien ’Fashion Freshmen’ sætter vi fokus på en række af Innovative Fashion Managements ambitiøse deltagere, og denne gang har vi taget en snak med tidligere deltager, Sevil Andersen, fra Team 4 i Aarhus.

Innovative Fashion Management er et kreativt brancheforløb, der hjælper dig som modeelsker til en karriere i den konkurrenceprægede modeindustri. Via undervisning fra relevante fagfolk lærer du branchen at kende og styrker dit netværk, så du bliver klar til at sætte dit præg på den danske modebranche. Nuværende deltager Sevil Andersen fortæller her om sine drømme og mål med at deltage på Innovative Fashion Management.

Hvorfor har du valgt at søge ind på Innovative Fashion Management? 

“Jeg søgte ind på Innovative Fashion Management, fordi jeg for det første havde fundet det som et spændende forløb, men også fordi det ville kunne hjælpe mig videre til at få den viden, som jeg skal bruge i fremtiden. Jeg drømmer om at lave mit eget brand med bæredygtige tasker, i bæredygtige materialer, som i fremtiden vil gøre noget godt for vores næste generation og for moden sådan helt generelt.”

Hvad håber du på at tage med dig fra forløbet? 

“Jeg håber på, at jeg får nogle gode redskaber med mig, som jeg kan tage med videre til den dag, hvor jeg tager springet og bliver selvstændig. Jeg føler at man hurtigt kan drukne i diverse informationer, når man gerne vil starte som selvstændig, og ikke har den store viden omkring det, så derfor valgte jeg, at få lidt “grobund” (hvis man kan sige det sådan) fra Innovative Fashion Management.”

Hvad drømmer du om at opnå inden for modebranchen? Hvor vil du gerne ende henne? 

“Det som jeg helt klart drømmer om at opnå inden for modebranchen, er at skabe et brand som har et stærkt DNA, og som folk vil være stolte over at gå med. Hvis jeg drømmer sådan rigtig stort, men stadig realistisk, så vil jeg gerne ende med at have et par flag store butikker i Danmark, en i Madrid og en i Milano (som udgangspunkt). Men det sker jo ikke bare sådan lige ‘over night’.”

Hvorfor synes du, at man skal sende en ansøgning til Innovative Fashion Management?

“Jeg synes helt klart, at man skal ansøge til Innovative Fashion Management, hvis man tør at gå efter sine drømme og/eller hvis man gerne vil have et større indblik i, hvordan man kommer ind i branchen. Det er næsten med garanti, at der er andre på holdet som er lige så passioneret som én selv, hvis ikke mere. Jeg er personlig rigtig glad for at have sendt min ansøgning, så jeg kan blive guidet og hjulpet derhen, hvor jeg har brug for.”


Brænder du ligesom Sevil også om at starte dit eget brand? Innovative Fashion Management hjælper din karriere inden for modebranchen i gang gennem 6 sessions, hvor du introduceres til modebranchens vigtigste aspekter.

Skrevet af Nicoline Juhl Gyrming