--

Hvad laver kursisterne nu? Med Mira Henriksen

Foto: Privat

Vi har vanvittigt mange dygtige mennesker igennem kurserne her hos Innovative Fashion Management. Derfor kan det også være svært, at holde styr på alle deres spændende fortællinger fra modebranchen. Vi har derfor bedt vores nuværende kursister, om at fortælle lidt om deres virke i branchen og ikke mindst om deres drømme for fremtiden. Læs med her, hvis du vil lære vores kursister bedre at kende. Denne gang stiller vi skarpt på Mira Henriksen.

Hvad har du gang i i modebranchen for tiden?

Jeg er desværre ikke i modebranchen, endnu, da jeg synes det har været svært at skulle vælge hvilken vej jeg skal gå inden for branchen. Men det har også været svært i forhold til hvordan jeg skal komme ind i branchen, så derfor har jeg valgt at tage det her kursus.

Hvad drømmer du om at lave i fremtiden?

Jeg synes personligt at styling, design og SoMe er det som tiltaler mig allermest og det er inden for de tre felter, hvor jeg bedst ser mig selv i fremtiden. Indtil videre ved man jo ikke om der noget andet som også kunne være interessant.

Er der noget du ville ønske du havde vidst inden du gik ind i modebranchen?

Ikke noget endnu, men det kommer måske senere når man er kommet mere ind i branchen. Men jeg ved at det kræver meget af en selv og at man hele tiden skal være på for at være interessant

Hvor kan man følge dig og dine projekter?

Jeg har Facebook og Instagram. Min Instagram er @mira_henriksen

Går du også med en mode-drøm i maven? Måske er et kursusforløb på Innovative Fashion Management noget for dig!