--
Innovative Fashion Management, Kursus I Fashion Management, Job I modebranchen

Hvad laver kursisterne? Med Camilla Damgaard Jensen

Foto: Privat

Vi har vanvittigt mange dygtige mennesker igennem kurserne her hos Innovative Fashion Management. Derfor kan det også være svært, at holde styr på alle deres spændende fortællinger fra modebranchen. Vi har derfor bedt vores kursister – både de nuværende og tidligere – om at fortælle lidt om deres virke i branchen og ikke mindst om deres drømme for fremtiden. Læs med her, hvis du vil lære vores kursister bedre at kende. Denne gang stiller vi skarpt på Camilla Damgaard Jensen.

Hvad har du gang i i modebranchen for tiden?

Da jeg endnu ikke er i modebranchen, har jeg tilmeldt mig kurset Innovative Fashion Management, for at give mig selv lidt ekstra erfaring samt et skub i den rigtige retning. På forløbet bliver jeg introduceret for branchefolk og jeg får udvidet mit netværk.

Hvad drømmer du om at lave i fremtiden?

I fremtiden drømmer jeg om at arbejde i modebranchen, dog er jeg ikke helt afklaret med hvilken retning jeg skal gå i endnu. Jeg har søgt ind på Designteknolog uddannelsen på KEA, da jeg synes at marketing og kommunikation lyder super spændende.

Er der noget du ville ønske du havde vidst inden du gik ind i modebranchen?

Jeg ville ønske at jeg havde søgt en praktikplads hos en modevirksomhed eller på en anden måde, havde fået et indblik inden for arbejdskulturen. Så jeg dermed kunne opbygge nogle færdigheder, samt udvikle mine kompetencer og mit netværk i branchen, hvilket ville kunne bruges fremadrettet.

Hvor kan man følge dig og dine projekter?

I er mere end velkommen til at følge med på min instagram: camilladamgaardjensen

Gennem tiden har vi haft utrolig mange dygtige folk igennem vores kursus. Mange af dem er endt forskellige steder i modebranchen, som ellers er svær at komme ind i.

Går du også med en mode-drøm i maven? Måske er et kursusforløb på Innovative Fashion Management noget for dig!