--

11 interessante danske modebrands du bør kende

Foto: Canva

Er du interesseret i modeverdenen? Vi har samlet en liste med 11 brands som har markeret sig i den danske modebranche med deres unikke stil, kvalitet eller innovative tilgang til modeverdenen. Dyk ned i de udvalgte, danske brands her.

Mette Bjerg Studio

Hos Mette Bjerg Studio får du tidløse, holdbare designs som er håndlavet af omhyggeligt udvalgte tekstiler. Kendetegnet er legende detaljer, som sløjfer og bånd. De forskellige designs er inspireret af den danske natur, med et stort fokus på bæredygtighed. Mette Bjerg Studio præsenterer en unik elegance som enhver med en forkærlighed for classy stil ville elske.

Remain kiki

REMAIN KIKI’s mål er at skabe stilarter, der rummer den perfekte balance mellem drømmeagtige detaljer og skandinavisk coolness, gennem en legende tilgang til stoffer og unikke teksturer. Hos Remain Kiki er der fokus på bæredygtighed og de forskellige designs er lavet efter ordrer. Er du glad for et clean girl look, med et fokus på en fin detalje? Så ville vi anbefale at tage et kig på Remain Kiki.

Skall Studio

Skall Studio er et dansk modebrand skabt af to søstre med fokus på bæredygtighed og kvalitet. Kollektionerne består af naturlige materialer som uld og bomuld, valgt for deres skånsomme indvirkning på miljøet. Her får du tidsløse designs med et feminint touch, som får et hvert enkelt outfit til at fremstå effortless.

Exercere

Exercere fokuserer på træningstøj til en aktiv hverdag. De ønsker at skabe klassiske og holdbare styles, der passer ind i enhver træningsgarderobe. Produkterne er designet til at være komfortable, velegnede til både afslapning og intens træning, og de kan nemt styles til hverdagsbrug. Her får du styles der kombinerer globale trends med en tidløs skandinavisk stil.

Sissel Edelbo

Sissel Edelbo får bæredygtige materialer, flatterende snit og trendy boheme til at gå op i en magisk enhed. Brandet er kendt for sine feminine og farverige prints samt brugen af bæredygtige tekstiler. Med en holistisk tilgang til produktionen og fokus på kvalitet, er Sissel Edelbo et spændende brand. Er du glad for farver, mønstre og det unikke? Så er Sissel Edelbo et besøg værd.

Designers Remix

Designers Remix har fokus på genbrug og redesign af overskudsstoffer. Deres mission er at forbedre mode ved at skabe en moderne garderobe med en ansvarlig indstilling. De henvender sig til ambitiøse kvinder, og deres designs udforsker kontraster mellem fortid og nutid, maskulint og feminint.

Custommade

Custommade har en vision om at skabe skræddersyet og smigrende tøj til den moderne, uafhængige kvinde. Der fokuseres på tidløse designs med et moderne twist og vægt på kvalitet. Brandets signaturstil udstråler en ubesværet og charmerende æstetik med poetiske og drømmende elementer. Med Custommade er du garanteret fest og farver.

Otay

Otay er et dansk prisvenligt luksusmærke. De fokuserer på naturlige materialer, med en høj kvalitet og feminine detaljer. Her kan du blandt andet få lækre sweatres i cashmere og andre lækre materialer.

Saint Tropez

Saint Tropez er et dynamisk high-street modebrand. Det er et internationalt brand designet i Danmark og solgt over hele Europa. Deres designs er til kvinden, der ønsker at føle sig moderigtig hver dag, og de skaber sæsonens must-haves, festlige hverdagsstyles og det perfekte festlook. Tag et kig og find mode til enhver lejlighed.

Soft Rebels

Soft Rebels skaber omhyggeligt designet tøj til den moderne kvinde med rødder i det feminine og tidløse. De fejrer kvinders forskellighed og stræber efter at skabe tøj, der kan bæres sæson efter sæson. Deres formål er at give enhver kvinde mulighed for at føle sig selvsikker i sin egen stil og krop. Deres værdier inkluderer enkelhed, hvor tøjet er let, stilfuldt og kvalitetsbevidst.

HUNKØN

HUNKØN forener skulpturel japansk stil med skandinavisk minimalisme i deres designs. Brandet er kendt for farverige signaturprints og er blevet anerkendt som et af de mest modige i Norden. Der lægges stor vægt på nære samarbejder med leverandører for at sikre ansvarlig produktion. HUNKØN stræber efter et bæredygtigt og sikkert arbejdsmiljø for alle involverede. Så er du til en masse farver og styles der gør dig til festens midtpunkt, ville vi anbefale at tage et kig på HUNKØN.

Disse 11 bemærkelsesværdige danske modebrands viser vejen med deres unikke designs og bæredygtige tilgang. Uanset om du søger tidløs elegance, dristige prints eller enkelhed i din garderobe, har disse brands noget for enhver smag.