--

FASHION MANAGEMENT MASTERCLASS

Tilmeld dig senest 31 marts
Begrænset antal pladser: 14

FORLØBET

Er du klar til at tage din karriere i modebranchen til det næste niveau? 

 

Fashion Management Masterclass er en overbygning udviklet til dig, der ønsker at løfte din karriere og dine kompetencer til nye højder inden for modeverdenen. Kurset bygger videre på din eksisterende viden om modebranchen. 

 

På masterclassen gennemgår du 5 intensive moduler, bliver undervist af dygtige, etablerede fagfolk fra modebranchen og arbejder med spændende cases. Der udbydes kun et begrænset antal pladser, da vi ønsker at sikre den højest mulige kvalitet på forløbet. Derfor kan vi også tilbyde vores mentorship-program hvor du får personlig sparring gennem vores mentorship-program med en brancheprofessionel.

* Fashion Management Masterclass er for dig som har taget vores grundforløb Innovative Fashion Management, eller dig der allerede har lidt erfaring fra modebranchen eller dig.

Her er dit udbytte

  5 nye intensive moduler med en række nye undervisere direkte fra branchen.
  Virksomhedsbesøg hos en spændende organisation i fashionbranchen.
  Personlig sparring med en professionel fra branchen. Omhandlende dine karrierevalg eller projekter.
  Et væsentligt styrket cv, et udvidet netværk, større indblik og viden om branchen samt nye konkrete værktøjer.
Tilmeld dig senest 31 marts

Der er kun 14 pladser på forløbet

Roskilde

  Sted

Maglekildevej 7, Roskilde

  Kursusdage

27 april – kl. 10-15
5 maj – kl. 9.30-13
25 maj – kl. 9.30-13
8 juni – kl. 9.30-13
15 juni – kl. 9.30-13

Sparring & virksomhedsbesøg

Sparringssessioner aftales individuelt

   Fashion Masterclass Certificering

Fashion Masterclass Certificering som dokumentation for dine opnåede kompetencer til brug i forbindelse med jobsøgning og ansøgning til elite uddannelser.

Den samlede pris er: 7450 kr.

eller 18oo kr./md. over 4 måneder

Har du deltaget eller deltager du på Innovative Fashion Management er din pris: 6250 kr.

eller 15oo kr./md. over 4 måneder.

  Du betaler 250 kr. når du tilmelder dig, resten betales over 4 måneder begyndende d. 1 maj.

Sådan er forløbet opbygget

Bæredygtighed & mode

I modebranchen er det vigtigt at have styr på sammenspillet mellem din forretning, bæredygtighed og social ansvarlighed. Men hvordan integreres bæredygtighed i din forretning, og hvorfor er det vigtigt? I dette modul kigger vi nærmere på, hvorfor bæredygtighed er en vigtig del af dit brands udtryk, og hvordan det kan skabe endnu mere værdi for din forretning. Du lærer hvordan du kan anvende bæredygighed i kommunikationen af dit brand, og hvordan du tilpasser det til din værdikæde.

Sparring (Session 1 - opstart)

I første sparringssession med din mentor finder vi frem til, hvad du ønsker at bruge mentorship-programmet til. Uanset hvad du søger sparring omkring, vil vi sammen definere dine mål og ambitioner, kortlægge de første skridt og udvikle en skræddersyet plan. Vi vil hjælpe dig med at afdække dine styrker og svagheder, og sammen vil vi skabe det fundament, der er nødvendigt for succesfuldt at træde ind i modebranchen.

PR, kommunikation & storytelling

Den gode historie er afgørende, når du sælger et produkt i modebranchen. I dette modul ser vi nærmere på storytelling, og hvorfor dette har en afgørende betydning for, hvordan du promoverer dit brand. Du får indsigt i PR og kommunikationsmodeller, og hvilken betydning god omtale har for dit brand og dets image. Du lærer hvordan du i praksis sælger og markedsføre dit brand, gennem en god historie og en stærk kommunikationsstrategi.

Innovation & forretningsudvikling

Enhver succesfuld forretning kræver et skarpt koncept og unikt produkt, så man kan skille sig ud på et konkurrencefyldt marked. I dette modul stilles der derfor skarpt på, hvordan du kan skabe en innovativ og nytænkende forretning, som passer til netop dit produkt. Du vil blive undervist i forskellige forretningsmodeller, og får viden om hvordan du udvikler en forretningsidé til et stærkt koncept og brand.

Partnerskaber & events

I modebranchen er det afgørende at præsentere sine produkter gennem eventaktiviteter som modeshows og produktlanceringer. Det er imidlertid helt afgørende, at man skaber de rigtige rammer som kan præsentere produktet på bedste vis. I dette modul får du indsigt og værktøjer til, at skabe et professionelt event som kan eksponere og styrke dit brand. Du lærer hvordan man indgår kommercielle partnerskaber der kan løfte dit event og dets gennemslagskraft, så værdien af dit brand øges.

Indkøb & retail

Inden for modeindustrien spiller indkøberen en meget central rolle, og har oftest ansvaret for at vurdere materialer og produkter, opretholde leveringsaftaler og indgå i et tæt samarbejde med design- og salgsteamet. I dette modul får du indgående kendskab til indkøb og retail, og i hvordan man skaber og opretholder et tæt samarbejde med producenter og leverandører. Du vil få styrket dine forhandlingsevner, og opnå en forståelse for under hvilke betingelser, man laver handelsaftaler på.

Sparring (Session 2 - afsluttende)

Din afsluttende session er din chance for at trække alle tråde sammen, hvor der samles op på dit masterclass-forløb. Vi vil gennemgå din udvikling og dine resultater samt identificere dine næste skridt. Din mentor vil give dig værdifulde råd om, hvordan du kan fortsætte din udvikling på egen hånd mod en stærkere karriere i modebranchen. Når du afslutter Fashion Management Masterclass med vores mentorship-program, kan du forvente at have opnået betydelige fremskridt og stå i en stærkere position for at få succes i modebranchen.

Virksomhedsbesøg

Med vores virksomhedsbesøg tager vi ud og besøger en virksomhed i modebranchen. Med henblik på at se hvordan de arbejder, få et indblik deres organisation og evt. problemstillinger de berører. Og så er det selvfølgelig en mulighed for at knytte netværk.

Personlig sparring & coaching

Vores mentorship-program er en intensiv sparring undervejs på din masterclass med en professionel, hvor du får mulighed for at fordybe dig i det du ønsker. I de fastsatte sessioner vil din mentor arbejde tæt sammen med dig, hjælpe dig med at sætte mål og udvikle en individuel plan for din karriere. Uanset om du har brug for karriererådgivning, hjælp til konkrete projekter eller andet, er vores masterclass med mentorship-program en enestående mulighed. 

Virksomhedsbesøg

Som en del af Fashion Management Masterclass tager vi på virksomhedsbesøg, hvilket inkluderer et unikt indblik i virksomhedens organisation og arbejde. Samt skabes der en mulighed for at udvide sit netværk yderligere.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du finde svar på forskellige spørgsmål vedrørende kurset.

Skal man have et projekt for at deltage?

Nej det skal du ikke. Du behøver ikke komme med et konkret projekt for at deltage på forløbet.

Hvordan foregår mentorordningen?

Du vil møde mentorer på forløbet gennem 2 sessions á 30 min. Her sparre mentorerne med dig omkring din vej ind i branchen, hvor fokus ligger på din personlige udvikling. Ligeledes kan der tages udgangspunkt i konkrete problemstillinger eller eventuelle projekter du er i gang med. Uanset hvad, så handler mentorordning om at skabe de bedste forudsætninger for dine ambitioner.

Hvordan foregår virksomhedsbesøget og hvad er formålet?

Idéen bag virksomhedsbesøget er at vi skal møde branchen derude hvor tingene forgår. Blive introduceret til en konkret virksomhed, netværke og høre omkring deres take på branchen. Det er en oplagt mulighed for at kigge ned i maskinrummet. Vi har besøgt en lang række forskellige virksomheder i branchen og besøgene foregår typisk en hverdag.

Hvad mere får jeg ud af at deltage, nu hvor jeg har taget grundforløbet?

Grundforløbet har givet dig nogle generelle forudsætninger for forståelse af branchen og dens sammenhængskraft. På overbygningen går vi meget mere i dybden med konkrete emner, vi løfter simpelthen niveauet yderligere, så du står så stærkt som muligt i branchen. Du får helt nye kontakter, et utrolig stærkt cv, en plan for din videre karriere og værktøjer til at skabe vejen foran dig.

Hvem er forløbet for?

Forløbet er for dig med tidligere/nuværende deltagelse på Innovative Fashion Management, eller dig med lidt erfaring fra modebranchen.

Hvorfor er der kun 14 pladser?

Vi ønsker at sikre at der er nok tid til at vi kan gå i dybden med den enkelte. Så du får det maksimale udbytte af forløbet. Vi ved at dem som kommer igennem vores masterclass har rigtig gode forudsætninger for en fremtid i branchen, dette skyldes bl.a. at vi har mere fokus på den enkelte.

Er der nogen eksamen på Masterclassen?

Nej, der afholdes ingen eksamen på Fashion Management Masterclass.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har gjort det nemt og bekvemt, så det ikke er en dyr udskrivning at deltage på forløbet. Beløbet deles op over 4 måneder og betales den sidste hverdag i hver måned. Du kan se hvornår ratebetalingen begynder i boksen under tilmelding. Når du tilmelder dig betaler du 250 kr og så er pladsen din. De 250 kr. fratrækkes den samlede pris.

Tidligere deltagere

giver forløbet 4.7 á 5

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere, som er klar til at besvare dine spørgsmål.

Julie Brangstrup
+45 71 74 74 19
kundeservice@innovativefashion.dk
Virksomhedsoplysninger
B Group

Maglekildevej 7
4000 Roskilde

Kundeservice

kundeservice@innovativefashion.dk

+45 71 74 74 19