Fashion Management Masterclass

Tilmeld dig senest 1 juli (kun 10 pladser)

Med Fashion Management Masterclass overbygningen gennemgår du 6 intensive moduler á hele 5 timers varighed, får 2 personlige sparringsgange med en mentor fra branchen og møder modebranchen på virksomhedsbesøg samt modtager en Fashion Management Masterclass-certificering

Pris: 6.450 kr.

Du betaler 400 kr. når du reserverer pladsen.
Resterende beløb betales over 5 måneder fra 1. august

Sessions

Bæredygtighed & Mode

I modebranchen er det vigtigt at have styr på sammenspillet mellem din forretning, bæredygtighed og social ansvarlighed. Men hvordan integreres bæredygtighed i din forretning, og hvorfor er det vigtigt? I dette modul kigger vi nærmere på, hvorfor bæredygtighed er en vigtig del af dit brands udtryk, og hvordan det kan skabe endnu mere værdi for din forretning. Du lærer hvordan du kan anvende bæredygighed i kommunikationen af dit brand, og hvordan du tilpasser det til din værdikæde.

PR, Kommunikation & Storytelling

Den gode historie er afgørende, når du sælger et produkt i modebranchen. I dette modul ser vi nærmere på storytelling, og hvorfor dette har en afgørende betydning for, hvordan du promoverer dit brand. Du får indsigt i PR og kommunikationsmodeller, og hvilken betydning god omtale har for dit brand og dets image. Du lærer hvordan du i praksis sælger og markedsføre dit brand, gennem en god historie og en stærk kommunikationsstrategi.

Innovation & Forretningsudvikling

Enhver succesfuld forretning kræver et skarpt koncept og unikt produkt, så man kan skille sig ud på et konkurrencefyldt marked. I dette modul stilles der derfor skarpt på, hvordan du kan skabe en innovativ og nytænkende forretning, som passer til netop dit produkt. Du vil blive undervist i forskellige forretningsmodeller, og får viden om hvordan du udvikler en forretningsidé til et stærkt koncept og brand.

Partnerskaber & Events

I modebranchen er det afgørende at præsentere sine produkter gennem eventaktiviteter som modeshows og produktlanceringer. Det er imidlertid helt afgørende, at man skaber de rigtige rammer som kan præsentere produktet på bedste vis. I dette modul får du indsigt og værktøjer til, at skabe et professionelt event som kan eksponere og styrke dit brand. Du lærer hvordan man indgår kommercielle partnerskaber der kan løfte dit event og dets gennemslagskraft, så værdien af dit brand øges.

Indkøb & Retail

Inden for modeindustrien spiller indkøberen en meget central rolle, og har oftest ansvaret for at vurdere materialer og produkter, opretholde leveringsaftaler og indgå i et tæt samarbejde med design- og salgsteamet. I dette modul får du indgående kendskab til indkøb og retail, og i hvordan man skaber og opretholder et tæt samarbejde med producenter og leverandører. Du vil få styrket dine forhandlingsevner, og opnå en forståelse for under hvilke betingelser, man laver handelsaftaler på.  

Projektledelse II

Projektarbejdsformen er en integreret del af modebranchen og det stiller store krav til dig som projektleder. I modulet ‘Projektledelse II’ går vi endnu mere i dybden med projektledelse og ser blandt andet nærmere på målformulering, risikostyring, kommunikation og ledelse i projekter.

+Sparring

På Fashion Management Masterclass arbejder vi med dig og dine projekter. Med vores mentorship-program modtager du personlig sparring fra en tilknyttet mentor, hvor fokus ligger på din personlige udvikling. Din mentor kan hjælpe dig videre med dine idéer og drømme og igennem personlig rådgivning vejlede dig om alt fra karrierevalg, netværk til egne projekter.

+Virksomhedsbesøg

Som en del af Fashion Management Masterclass tager vi på virksomhedsbesøg, hvilket inkludere et unikt indblik i virksomhedens organisation og arbejde. Samt skabes der en mulighed for at udvide sit netværk yderligere.

Praktisk

Datoer & Tidspunkt

ROSKILDE

Datoer: 24 september, 8 oktober, 22 oktober, 30 oktober, 6 november, 13 november – alle dage er fra 10-15.

AARHUS

Datoer: 24 september, 8 oktober, 22 oktober, 30 oktober, 6 november, 13 november – alle dage er fra 10-15.

Hvem kan deltage?

Forløbet kan tages i Roskilde & Aarhus og er udelukkende for tidligere eller nuværende deltagere på grundforløbet Innovative Fashion Management.

Hvor kan forløbet tages?

Forløbet kan tages i Roskilde & Aarhus.

Hør mere om forløbet her

Tilmeld dig nu, du betaler 400 kr. ved tilmelding. Resten betales over 5 månedlige betalinger begyndende d 1 august.