FASHION MANAGEMENT MASTERCLASS

Ansøg senest den 27. juni | opstart den 22. aug
Antal pladser tilbage: 10

FASHION MANAGEMENT MASTERCLASS

Med Fashion Management Masterclass overbygningen gennemgår du 6 intensive moduler á hele 5 timers varighed, får 2 personlige sparringsgange med en mentor fra branchen og møder modebranchen på virksomhedsbesøg samt modtager en Fashion Management Masterclass-certificering

* Forløbet er udelukkende for tidligere eller nuværende deltagere på vores grundforløb.

Her er dit udbytte

  6 nye intensive moduler med en række nye undervisere direkte fra branchen.
  Længere og mere dybdegående moduler, med mere tid til den enkelte.
  Virksomhedsbesøg hos en spændende organisation i fashionbranchen.
  Personlig sparring med en professionel fra branchen. Omhandlende dine karrierevalg eller projekter.
  Et væsentligt styrket cv, et udvidet netværk, større indblik og viden om branchen samt nye konkrete værktøjer.
Tilmeld dig senest den 27 juni

Der er kun 10 pladser på forløbet

Roskilde

  Sted

Maglekildevej 7, Roskilde

  Kursusdage

24 sep, 8 okt, 22 okt, 30 okt, 6 nov, 13 nov

  Tid

10.00 – 15.00

  Uddannelsesbevis

Kursusbevis som dokumentation, til dit CV og LinkedIn

Fortsæt direkte fra grundforløbet: 6.450 kr.

Du er igang eller har afsluttet grundforløb indenfor de seneste 12 mdr.

12 måneder efter grundforløb: 7.800 kr. nu: 6950 kr.

Du har afsluttet dit grundforløb for mere end 12 mdr. siden

  Du betaler 400 kr. når du reserverer pladsen

  Resterende beløb betales over 5 måneder fra 1. januar

Du bliver undervist i følgende moduler

Bæredygtighed & mode

I modebranchen er det vigtigt at have styr på sammenspillet mellem din forretning, bæredygtighed og social ansvarlighed. Men hvordan integreres bæredygtighed i din forretning, og hvorfor er det vigtigt? I dette modul kigger vi nærmere på, hvorfor bæredygtighed er en vigtig del af dit brands udtryk, og hvordan det kan skabe endnu mere værdi for din forretning. Du lærer hvordan du kan anvende bæredygighed i kommunikationen af dit brand, og hvordan du tilpasser det til din værdikæde.

PR, kommunikation & storytelling

Den gode historie er afgørende, når du sælger et produkt i modebranchen. I dette modul ser vi nærmere på storytelling, og hvorfor dette har en afgørende betydning for, hvordan du promoverer dit brand. Du får indsigt i PR og kommunikationsmodeller, og hvilken betydning god omtale har for dit brand og dets image. Du lærer hvordan du i praksis sælger og markedsføre dit brand, gennem en god historie og en stærk kommunikationsstrategi.

Innovation & forretningsudvikling

Enhver succesfuld forretning kræver et skarpt koncept og unikt produkt, så man kan skille sig ud på et konkurrencefyldt marked. I dette modul stilles der derfor skarpt på, hvordan du kan skabe en innovativ og nytænkende forretning, som passer til netop dit produkt. Du vil blive undervist i forskellige forretningsmodeller, og får viden om hvordan du udvikler en forretningsidé til et stærkt koncept og brand.

Partnerskaber & events

I modebranchen er det afgørende at præsentere sine produkter gennem eventaktiviteter som modeshows og produktlanceringer. Det er imidlertid helt afgørende, at man skaber de rigtige rammer som kan præsentere produktet på bedste vis. I dette modul får du indsigt og værktøjer til, at skabe et professionelt event som kan eksponere og styrke dit brand. Du lærer hvordan man indgår kommercielle partnerskaber der kan løfte dit event og dets gennemslagskraft, så værdien af dit brand øges.

Indkøb & retail

Inden for modeindustrien spiller indkøberen en meget central rolle, og har oftest ansvaret for at vurdere materialer og produkter, opretholde leveringsaftaler og indgå i et tæt samarbejde med design- og salgsteamet. I dette modul får du indgående kendskab til indkøb og retail, og i hvordan man skaber og opretholder et tæt samarbejde med producenter og leverandører. Du vil få styrket dine forhandlingsevner, og opnå en forståelse for under hvilke betingelser, man laver handelsaftaler på.

Projectledelse ll

Projektarbejdsformen er en integreret del af modebranchen og det stiller store krav til dig som projektleder. I modulet ‘Projektledelse II’ går vi endnu mere i dybden med projektledelse og ser blandt andet nærmere på målformulering, risikostyring, kommunikation og ledelse i projekter.

Personlig sparring & coaching

På Fashion Management Masterclass arbejder vi med dig og dine projekter. Med vores mentorship-program modtager du personlig sparring fra en tilknyttet mentor, hvor fokus ligger på din personlige udvikling. Din mentor kan hjælpe dig videre med dine idéer og drømme og igennem personlig rådgivning vejlede dig om alt fra karrierevalg, netværk til egne projekter.

Virksomhedsbesøg

Som en del af Fashion Management Masterclass tager vi på virksomhedsbesøg, hvilket inkludere et unikt indblik i virksomhedens organisation og arbejde. Samt skabes der en mulighed for at udvide sit netværk yderligere.

Hør hvad underviseren Simon siger om kurset

Tidligere deltagere giver forløbet 4.7 á 5

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du finde svar på forskellige spørgsmål vedrørende kurset.

Skal man have et projekt for at deltage?

Nej det skal du ikke. Du behøver ikke komme med et konkret projekt for at deltage på forløbet.

Hvordan foregår mentorordningen?

Du vil møde mentorer på forløbet gennem 2 sessions. Her sparre mentorerne med dig omkring din vej ind i branchen, hvor fokus ligger på din personlige udvikling. Ligeledes kan der tages udgangspunkt i konkrete problemstillinger eller eventuelle projekter du er igang med. Uanset hvad, så handler mentorordning om at skabe de bedste forudsætninger for dine ambitioner.

Hvordan foregår virksomhedsbesøget og hvad er formålet?

Idéen bag virksomhedsbesøget er at vi skal møde branchen derude hvor tingene forgår. Blive introduceret til en konkret virksomhed, netværke og høre omkring deres take på branchen. Det er en oplagt mulighed for at kigge ned i maskinrummet. Vi har besøgt en lang række forskellige virksomheder i branchen og besøgene foregår typisk en hverdag.

Hvad mere får jeg ud af at deltage, nu hvor jeg har taget grundforløbet?

Grundforløbet har givet dig nogle generelle forudsætninger for forståelse af branchen og dens sammenhængskraft. På overbygningen går vi meget mere i dybden med konkrete emner, vi løfter simpelthen niveauet yderligere, så du står så stærkt som muligt i branchen. Du får helt nye kontakter, et utrolig stærkt cv, en plan for din videre karriere og værktøjer til at skabe vejen foran dig.

Hvem er forløbet for?

Forløbet er for alle tidligere eller nuværende deltagere på Innovative Fashion Management.

Hvorfor er der kun 12 pladser?

Vi ønsker at sikre at der er nok tid til at vi kan gå i dybden med den enkelte. Så du får det maksimale udbytte af forløbet. Vi ved at dem som kommer igennem vores masterclass har rigtig gode forudsætninger for en fremtid i branchen, dette skyldes bl.a. at vi har mere fokus på den enkelte.

Hvordan foregår eksamen og kan man dumpe?

Først og fremmest, nej du kan ikke dumpe. Formålet med eksamen er, at du skal teste dine egne evner af. Det er en mulighed for at få bekræftet hvor meget du faktisk har lært gennem både grundforløbet og overbygningen ift hvor du startede.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har gjort det nemt og bekvemt, så det ikke er en dyr udskrivning at deltage på forløbet. Du betaler således kun 100 kr. når du reservere din plads, det beløb fratrækkes den samlede pris. Det resterende beløb deles op over 5 måneder og betales den sidste hverdag i hver måned. Du kan se hvornår ratebetalingen begynder i boksen under tilmelding.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere, som er klar til at besvare dine spørgsmål.

Emma Rosgaard

+45 71 74 74 19
kundeservice@innovativefashion.dk
Virksomhedsoplysninger
B Group

Maglekildevej 7
4000 Roskilde

Kundeservice

kundeservice@innovativefashion.dk

+45 71 74 74 19