fbpx

FASHION MANAGEMENT MASTERCLASS

Med vores Fashion Management Masterclass-uddannelse gennemgår du 5 intensive moduler, bliver tilknyttet vores mentorship-program, møder modebranchen på virksomhedsbesøg samt modtager en Fashion Management Masterclass-certificering. Se videoen eller læs mere herunder.

MODULERNE

INNOVATION & FORRETNINGSUDVIKLING

Enhver succesfuld forretning kræver et skarpt koncept og unikt produkt, så man kan skille sig ud på et konkurrencefyldt marked. I dette modul stilles der derfor skarpt på, hvordan du kan skabe en innovativ og nytænkende forretning, som passer til netop dit produkt. Du vil blive undervist i forskellige forretningsmodeller, og får viden om hvordan du udvikler en forretningsidé til et stærkt koncept og brand.

BÆREDYGTIGHED & MODE

I modebranchen er det vigtigt at have styr på sammenspillet mellem din forretning, bæredygtighed og social ansvarlighed. Men hvordan integreres bæredygtighed i din forretning, og hvorfor er det vigtigt? I dette modul kigger vi nærmere på, hvorfor bæredygtighed er en vigtig del af dit brands udtryk, og hvordan det kan skabe endnu mere værdi for din forretning. Du lærer hvordan du kan anvende bæredygighed i kommunikationen af dit brand, og hvordan du tilpasser det til din værdikæde.

PR, KOMMUNIKATION & STORYTELLING

Den gode historie er afgørende, når du sælger et produkt i modebranchen. I dette modul ser vi nærmere på storytelling, og hvorfor dette har en afgørende betydning for, hvordan du promoverer dit brand. Du får indsigt i PR og kommunikationsmodeller, og hvilken betydning god omtale har for dit brand og dets image. Du lærer hvordan du i praksis sælger og markedsføre dit brand, gennem en god historie og en stærk kommunikationsstrategi.

PARTNERSKABER & EVENTS I MODEBRANCHEN

I modebranchen er det afgørende at præsentere sine produkter gennem eventaktiviteter som modeshows og produktlanceringer. Det er imidlertid helt afgørende, at man skaber de rigtige rammer som kan præsentere produktet på bedste vis. I dette modul får du indsigt og værktøjer til, at skabe et professionelt event som kan eksponere og styrke dit brand. Du lærer hvordan man indgår kommercielle partnerskaber der kan løfte dit event og dets gennemslagskraft, så værdien af dit brand øges.

INDKØB & RETAIL

Inden for modeindustrien spiller indkøberen en meget central rolle, og har oftest ansvaret for at vurdere materialer og produkter, opretholde leveringsaftaler og indgå i et tæt samarbejde med design- og salgsteamet. I dette modul får du indgående kendskab til indkøb og retail, og i hvordan man skaber og opretholder et tæt samarbejde med producenter og leverandører. Du vil få styrket dine forhandlingsevner, og opnå en forståelse for under hvilke betingelser, man laver handelsaftaler på.  

PERSONLIG LEDELSE (MENTORSHIP-PROGRAM)

I modebranchen er det rigtig vigtigt at være skarp på, hvad du vil opnå, og hvor din plads i branchen er. Derfor har vi skræddersyet et mentorship-program, hvor du modtager personlig sparring fra en tilknyttet mentor fra branchen, hvor fokus ligger på din personlige udvikling. Din mentor kan hjælpe dig videre med dine idéer og drømme og igennem personlig rådgivning vejlede dig om alt fra karrierevalg, netværk og personlig ledelse. 

+ Virksomhedsbesøg

+ Mentorship-program

+ Fashion Management Masterclass-certificering

RESERVÉR DIN PLADS

Deadline for tilmelding er den 17. november
Kun 12 pladser!

Datoer: 2. februar, 16. februar, 1. marts, 22. marts, 19. april, 10. maj

Tidspunkt: Alle moduler starter kl. 10:00

Sted: Maglekildevej 7, 4000 Roskilde

Pladser: 12 stk.

HVAD SKAL JEG BETALE

& HVORNÅR?

Reserverer du din plads inden den 8. november, får du 5% rabat oveni nedenstående priser.

Pris med rabat: 6.400 kr.

Du har afsluttet Innovative Fashion Management indenfor de seneste 12 mdr. eller er igang med at tage forløbet.

Du betaler 400 kr., når du reserverer pladsen.

Resterende beløb betales over 6 måneder fra 1. januar.

Normalpris: 8.000 kr.

Du har afsluttet Innovative Fashion Management for mere end 12 mdr. siden.

Du betaler 400 kr., når du reserverer pladsen.

Resterende beløb betales over 6 måneder fra 1. januar.

Når du reserverer din plads, indbetaler du 400 kr. som bekræftelse på din reservation. Dette beløb trækkes fra det samlede beløb, du skal betale. Det resterende beløb betales herefter over 6 månedlige rater fra 1. januar.