fbpx

Om os

Innovative Fashion Management er Danmarks største modebrancheforløb, udviklet af den danske konsulentvirksomhed B Group. Vi brænder vi for at udvikle talenter til kreative brancher. Dette gør vi ved at tilbyde karrierefremmende forløb, hvor mødet mellem etablerede branchefolk og nye talenter i branchen er i højsædet.

Modebranchen er kendt for at være en meget lukket branche, hvor det solide netværk og et stærkt CV er altafgørende for at skabe sig en karriere. Forløbet Innovative Fashion Management er derfor blevet skabt med et mål om at bringe den etablerede branche og fremtidens talenter tættere på hinanden. Derfor er det udelukkende professionelle og erfarne branchefolk, der underviser vores deltagere – netop for at sikre, at netværket udvides, og at der bliver sat fokus på de kompetencer, som modeindustrien lige nu efterspørger.

Vi har eksisteret siden 2009 og er repræsenteret i både Danmark og Sverige, hvor vi årligt afholder mere end 50 karrierefremmende forløb.

Læs mere om B Group på: www.b-group.dk

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om forløbet, så ring til Ditte vores kursusansvarlig for Innovative Fashion Management.

Martha Mølgaard

kundeservice@innovativefashion.dk
Tlf. nr.: 71 74 74 19

Adresse

Vores hovedkontor er beliggende i Roskilde på Maglekildevej 7. Vi holder dog forløb i både Aarhus og Roskilde, du kan se de respektive adresser under menuen ‘forløb & pris’.