--

Guide: Disse fem influencers sætter farve på tilværelsen

Foto: Canva.

Efter en lang vinter, hvor isolation, social afstand og mørke har fyldt alt for meget, er der nok mange, som savner lidt farve og forårsstemning. Derfor har vi samlet en liste over fem modeinfluencers, som du kan følge, for at komme i godt humør, samt få inspiration til, hvordan farver kan pryde din garderobe.

Christina Barré

Den unge iværksætter Christina Barré, er founder af virksomheden Confetti CPH, som står for artist management og influencer marketing. Udover at være selvstændig, er hun en kvinde, som sprudler af liv og glade dage, hvilket hun glædeligt deler ud af på sin Instagram. Hendes stil er farverig og helt opdateret på tidens trends. Hun formår at få et pink joggingsæt til at se både klassisk, elegant, lækkert og sporty ud – alt på samme tid. Desuden lægger hun ofte videoer fra sit private liv ud, hvor hun blandt andet viser sine weekendoutfits, som ofte består af masser af bling, glitter og ikke mindst farver! Man kan kun blive inspireret til at opdatere sin garderobe med en masse nye items i pangfarver, når man scroller gennem Christinas Instagram.

Tag forskud på foråret og besøg Christinas Instagram her: www.instagram.com/christinabarre/

Cille Fjord

Den 27-årige influencer og café-ejer Cecilie Fjord fra Odense forstår virkelig at bringe et smil frem på enhver følgers læber. Med sin farverige tøjstil og et kæmpe smil på samtlige billeder på sin Instagram, oser hun både af livsglæde og ikke mindst sans for, hvad der rører sig i modebilledet lige nu. Hun er ikke bange for at sammensætte mange farver, mønstre og tekstiler, hvilket giver hende en helt unik og misundelsesværdig garderobe.

Du kan få en masse inspiration til en farverig forårsgarderobe på Cecilies Instagram: www.instagram.com/cillefjord/

Johanne Kohlmetz

Den unge influencer, Johanne Kohlmetz, startede med at dele DIY-videoer og tips på sin blog og YouTube-kanal for en del år tilbage. I dag gør hun sig stadig i DIY og deler gerne ud af spændende projekter på sin Instagram. Hun deler alt fra genbrugsfund, boliginspiration, gode redskaber til at sy sit eget tøj og inspiration til enormt mange outfits. Johanne er ikke bange for at skille sig ud, ved enten at farve sit hår lyserødt, blande genbrugsfund med hjemmesyet tøj og high fashion items. Hun er en inspirationsbombe, fuld af farver, kreativitet, glæde, gåpåmod og en smuk visuel fremtræden.

Bliv i godt humør med Johannes Instagram: www.instagram/johannekohlmetzblog/

Cathrine Wichmand

Cathrine Wichmand er ikke kun influencer med en smuk tøjstil. Hun er samtidig iværksætter, formidler og fortaler for kvinders reproduktive muligheder og rettigheder. Kort sagt har hun enormt meget power, hvilket også kommer til udtryk i den tøjstil, hun har. Med rød læbestift, kjoler med smukke prints og farverigt og funklende hårpynt, formår hun at give en trist regnvejrsdag et strejf af solskin og forårsfornemmelser.

Lad dig inspirere af en farverig garderobe og kæmpe godt humør på Cathrines Instagram: www.instagram.com/cathrinewichmand/

Trine Kjær

Er man nysgerrig på modeverden er stylist, creative consulent og founder af TrinesWardrobe, Trine Kjær næppe gået nogens næse forbi. Hendes stil er, som de andre i artiklen her, først og fremmest farverig – og ekstremt opdateret på tidens tendenser. Derudover er hun meget klassisk, feminin og stilsikker i sin påklædning. Hun er ikke bange for at gøre hver dag til en fest med sine outfits og udstråling. Man er absolut ikke i tvivl om, at Trine er en kvinde, der har styr på sine ting, og på sin stil, og man bliver hurtigt fanget i det farverige og smukke æstetiske univers, hun har skabt.

Lad dig inspirere og blive tryllebundet af Trines Instagram: www.instagram.com/trinekjaer_/

Innovative Fashion Management bliver du undervist i konkrete værktøjer og redskaber, som hjælper dig med at udleve dine drømme i modebranchen

// Udgivet i april 2021