--

Forløb & Pris

Giv din karriere et skub i den rigtige retning med Innovative Fashion Management. Bliv undervist af  branchefolk, udvid dit netværk og bliv klar til at indtage modebranchen.

Vil du stå forrest i køen til drømmejobs i modebranchen? Måske som designer, projektleder, social media-ekspert eller iværksætter? Du drømmer måske om at stå bag det næste bæredygtige brand og/eller sidde med om bordet, når der skal planlægges kreative og stærke kampagner? Det kan også være, at du bare har en kæmpe interesse for mode og gerne vil blive klogere på branchen generelt.

Få det nødvendige skub til din karriere med Innovative Fashion Management. Gennem 6 sessioner vil du blive introduceret til uundgåelige emner i modebranchen, undervist af erfarne branchefolk og deltage i spændende workshops. Du vil opbygge et værdifuldt netværk og få vigtig viden til at forfølge dine drømme om en karriere inden for den konkurrenceprægede modeindustri.

Ansøg senest den 23 juni

Du modtager svar på din ansøgning 24 juni. Forløbet kan tages i Roskilde eller Aarhus.

Roskilde

Maglekildevej 7
10 august (session 1+2, kl. 10)
24 august (session 3, kl. 9:30)
7 september (session 4, kl. 9:30)
21 september (session 5, kl. 9:30)
5 oktober (session 6, kl. 9:30)

Aarhus

Studsgade 10A, 1 sal.
10 august (session 1+2, kl. 10)
24 august (session 3, kl. 9:30)
7 september (session 4, kl. 9:30)
21 september (session 5, kl. 9:30)
5 oktober (session 6, kl. 9:30)
PRIS

6750 kr

eller del betalingen op over 4 gange
Første rate skal betales den 30 juni

Sessions

KICK OFF

Vi kickstarter forløbet med networking og branchekendskab

I det første modul møder du de andre deltagere på holdet; I lærer hinanden at kende og bliver sammen introduceret til jeres forløb. Det er afgørende at have et stærkt netværk i modebranchen, og derfor arbejder vi særligt med dette aspekt i det første modul. Du vil ligeledes få udvidet dit branchekendskab gennem en grundig introduktion til modebranchens opbygning samt et overblik over modeindustriens største aktører.

CREATING A FASHION BRAND

Iværksætteri i modebranchen

Modebranchen hungrer efter kreative iværksættere, der kan etablere brands i den danske modeindustri og skabe sig en stemme i både hjem- og udland. Men hvordan etablerer man egentlig sin egen virksomhed i modebranchen? Og hvilke begynderfejl bør du undgå? I denne session kigger vi nærmere på de forretningsmodeller, der kan få dig fra den gode ide til et stærkt etableret brand.

PRODUCT MANAGEMENT

Udviklingen af trends, tendenser & koncepter

Hvordan kan du tage højde for nutidige og fremtidige trends i forhold til et brand? Og hvordan omsætter man trends til gennemførte produkter og koncepter?
I vores session om Product Management sættes trendscouting på programmet og forståelsen for udviklingen af eksisterende produkter uddybes. Der bliver desuden sat fokus på arbejdet med ide- og konceptudvikling, når der skal udvikles nye tiltag, koncepter eller produkter til et specifikt brand.

CAMPAIGN CREATION & SOCIAL MEDIA

Etablering af modekampagner i en digital tidsalder

Brands i alle størrelser har brug for kreative kampagner for at skille sig ud i en konkurrencepræget modebranche. Men hvilke tanker ligger der bag en succesfuld kampagne, og hvordan skaber man fængende budskaber og unikt indhold på de digitale medieplatforme? At være på forkant med de digitale trends, tendenser og medier er afgørende, hvis man ønsker en succesfuld karriere i modeindustrien. I denne session bliver du skarp på de mest afgørende områder inden for digital markedsføring – du får værktøjer og viden til at udføre stærke og iøjnefaldende kampagner og bliver klogere på trends og udviklinger på de sociale medier.

BETTER SAFE THAN SORRY

Rettigheder og aftaler i modebranchen

Hvilke juridiske aspekter spiller ind ved forhandlingsbordet, og hvilke aftaler skal der til for at sikre dit projekt? Jura, kontrakter og forhandlinger er en afgørende faktor for alle projekter og virksomheder. I denne session får du en større forståelse for de vigtigste juridiske aspekter og rettigheder i modebranchen, så du bliver 100% klar til at sidde med ved bordet, når de store beslutninger skal tages.

PROJECT MANAGEMENT

Sådan skaber du succesfulde projekter gennem personlig ledelse og stram økonomiføring

Ethvert brand eller modehus har brug for dygtige projektledere, som kan føre et produkt helt til tops. Du har som projektleder oftest ansvaret for en række brands samt dit eget team af medarbejdere, hvilket kræver gode ledelseskompetencer samt projektledelseserfaring. Derudover skal du have et godt øje for budgetter og et skarpt overblik over dit projekts økonomi. I denne session giver vi dig værdifulde værktøjer til netop at lede projekter effektivt og succesfuldt.

Ansøgning & deltagelse

Hvorfor skal man ansøge om en plads?

Innovative Fashion Management er for dig, som brænder for at skabe en levevej indenfor modebranchen. Vores deltagere kommer med meget forskellige baggrunde men alle med ønsket om, at arbejde med mode. Du skal ansøge om en plads på Innovative Fashion Management, hvis du brænder for mode og er ambitiøs omkring en karriere i branchen. Du møder ligesindede, der ligesom dig drømmer om at arbejde med mode, og du udvider dit netværk med erfarne branchefolk, hvis mål er at give dig give værktøjer og sparring med på vejen mod drømmen.

Hvem deltager?

På Innovative Fashion Management ønsker vi at sammensætte et hold af motiverede deltagere. Når vi vurderer din ansøgning, lægger vi derfor stor vægt på, at du har lysten og drivkraften til at engagere dig i vores undervisning. Det er ikke et krav, at du har tidligere erfaring fra branchen – vi hjælper dig på det stadie, du lige nu befinder dig på.

Kursusbevis & netværk

Du modtager et kursusbevis, når du har gennemført brancheforløbet, som du kan benytte i forbindelse med dit CV eller til kommende arbejdsgivere.
Derudover får du adgang til vores lukkede netværksgruppe for tidligere kursister og branchefolk, hvor du kan holde dit netværk ved lige samt deltage i vores netværks begivenheder.

Undervisere

Her kan du se et udvalg af vores mange undervisere

FAQ

HVEM ER KURSET FOR?

Innovative Fashion Management er for dig, som brænder for at skabe en levevej indenfor modebranchen. Vores deltagere kommer med meget forskellige baggrunde men alle med ønsket om, at arbejde med mode. Du skal ansøge om en plads på forløbet, hvis du vil udvikle dine kompetencer og få et unikt indblik i modebranchens mange aspekter. Gennem de 6 sessions udvides dit netværk med erfarne branchefolk og ligesindede, der ligesom dig drømmer om at arbejde seriøst med mode. I vores vurdering af din ansøgning, lægger vi stor vægt på motivation og lyst til at engagere sig i undervisningen. Tidligere erfaring i branchen er ikke et krav inden forløbet – vi hjælper dig på det stadie, du befinder dig på lige nu.

SKAL MAN HAVE ERFARING FRA BRANCHEN?

Nej. Tidligere erfaring i branchen er ikke et krav inden forløbet – vi hjælper dig på det stadie, du befinder dig på lige nu. Vores deltagere bliver valgt på baggrund af deres motivation og ambitioner.

HVORDAN ANSØGER MAN?

For at få en plads på Innovative Fashion Management skal du sende en motiveret ansøgning. Når vi gennemgår din ansøgning, lægger vi vægt på, at du er engageret og har lysten til at deltage aktivt på hele forløbet. Det er ikke et krav, at du allerede er etableret i branchen, men det er vigtigt, at du brænder for en fremtid i modebranchen. Vis os hvem du er og hvorfor du vil med på forløbet.

HVORNÅR FÅR MAN SVAR OM MAN ER OPTAGET?

Du får besked om du er en af de heldige der er blevet optaget på forløbet dagen efter ansøgningsfristen. Ansøgningsfristen finder du i boksen højere oppe på denne side. Hvis du bliver optaget, skal du indenfor 7 dage betale den første rate til kurset.

KAN JEG BETALE OVER FLERE GANGE?

Ja. Det er muligt at betale forløbet over 4 gange. Betalingen foregår den sidste bankdag i hver måned.

KURSUSBEVIS & NETVÆRK

Du modtager et kursusbevis, når du har gennemført brancheforløbet, som du kan benytte i forbindelse med dit CV eller til kommende arbejdsgivere. Derudover får du adgang til vores lukkede netværksgruppe for tidligere kursister og branchefolk, hvor du kan holde dit netværk ved lige samt deltage i vores netværks begivenheder.

Har du spørgsmål?

Hovedkontor

Maglekildevej 7
4000 Roskilde

kundeservice@innovativefashion.dk

+45 71 74 74 19