--

Vi har samlet eliten i modebranchen

»Modebranchen stiller større og større krav til den enkeltes kompetencer. Vi har derfor samlet branchens elite, med henblik på at uddanne fremtidens talenter i modeindustrien.«

– Simon Mark Sørensen, B Group

Nedenstående undervisere er et udvalg af nogle af de undervisere vi benytter på vores forløb.
Gitte Skaarup

Gitte Skaarup

Referencer: Bestseller A/S

Gitte Skaarup har mere end 27 års erfaring i Bestseller. Hendes erhvervserfaring er bred indenfor design og produktudvikling, internationalt salg & marketing, strategi & ledelse. Jobs som International Sales Manager, Product Manager og Brand Manager har givet Gitte hands-on erfaring i udvikling af et brand igennem det rigtige produkt.

Desuden har Gitte indgående kendskab til Digital trade B2B og B2C da hun har arbejdet med nogle af de største Key Accounts som Zalando, About you og ASOS. Hun har arbejdet med strategisk positionering af brands internationalt til både wholesale, E-com og retail kunder.

Ud over at have gennemført BESTSELLERs 2 års lederuddannelse, har hun løbende deltaget i udviklings moduler med b.la. Siegfried W. Andersen, Comentor.dk m.fl. Hendes uddannelsesmæssige baggrund består ud over en Handelseksamen også af en detail uddannelse indenfor mode ligesom hun har studeret faget Digital marketing på Aarhus Erhvervs Academy.

fbt

Jeanette Honoré Thorsted

Referencer: Nôrd by Nôrd

Alt hvad Jeanette gør, gør hun, fordi hun tror på menneskets evne til at elske; til at skabe, dele og inspirere; og til at lære af og vokse med sine oplevelser.

Det gør hun ved at skabe princip- og menneskecentrerede forretningsmodeller, som er bevidste om deres overordnede impact; og ved generøst at dele sine erfaringer med ligesindede.

Med et ønske om et arbejdsliv fyldt med kreativitet endte hun tilfældigvis i modebranchen, hvor hun uddannede sig først som beklædningshåndværker, designer og siden entreprenør. I 2016 stiftede hun sammen med en medstuderende brandet Nôrd by Nôrd, hvor de fremstiller produkter med det formål at fremme bevidst forbrug.

Det gør de ved at designe og producere med afsæt i filosofierne Conscious Consumption, Cirkulær økonomi og Slow Fashion. Det vil sige produkter, som er gennemtænkt ift bæredygtigheden i alt fra materialer, til design- og produktionsprocesserne, samt forretningsmodellen. Deres primære produkter er designertasker fremstillet af f.eks. svanemærket læder.

Bestseller, Name It, Underviser, campaign creation, SoMe

Sarah Al-farhan

Referencer: Bestseller A/S

Sarah Al-Farhan har en bachelor i digital konceptudvikling og er uddannet som multimediedesigner. Til dagligt arbejder Sarah hos BESTSELLER som Social Media & PR responsible for brandet NAME IT og har især flair for løsninger, som skaber øget værdi og mening.

Sarah har 8 års erfaring indenfor modebranchen og har altid interesseret sig for og arbejdet med blandt andet digital marketing, visuel identiet, kreativ kommunikation, storytelling, sociale medier, influencer marketing og kreative kampagner. I sit arbejde er det muligt for Sarah at være idérig, kreativ, struktureret samt detaljeorienteret og hun har gennem årene rådgivet og hjulpet diverse nationale og internationale virksomheder med forskellige marketingaktiviteter.

Sarah har tidligere arbejdet hos blandt andet BITTE KAI RAND, BRANDHEROES og VERO MODA.

Louise Breining

Louise Mühlbach Breining

Referencer: BESTSELLER, Rightly Law Firm

Louise Mühlbach Breining er uddannet advokat fra Århus Universitet og fra et af Danmarks største advokathuse. Hun arbejder som partner i Rightly Law Firm, som er et advokatfirma, der er specialiseret i IP-ret og markedsføringsret. Advokatfirmaet rådgiver om alle aspekter af IP-retten og markedsføringsretten, lige fra strategi, til rettighedserhvervelse, til håndhævelse og tvistløsning.

Louise har igennem en lang årrække rådgivet virksomheder i forbindelse med beskyttelse og håndhævelse af deres varemærke, ophavs- og designrettigheder, og i administrativ håndhævelse. Desuden har hun eksperterfaring indenfor udarbejdelse af IP strategier og diverse immaterialretlige aftaler samt forhandling om overdragelse af varemærke- og domænerettigheder. Endelig underviser Louise klienter i immaterialret

Martin hAn

Martin Ahn

Referencer: Hummel, Vitaly, House of Montague

Martin Ahn er Product Manager hos hummel og er ansvarlig for Hummels lifestyle footwear. Han er uddannet fra Fashion Institute of Technology og har en Bachelor i Production Management: Fashion and Related Industries.

Martin har tidligere arbejdet som Production Manager hos Vitaly, som er et smykke brand, der er baseret i Toronto, Canada. Derudover har han erfaring som selvstændig under hans eget footwear brand; House of Montague. I Martins nuværende arbejde for hummel, er han ansvarlig for 2 årlige footwear kollektioner. Herunder arbejder han med udviklingen af nye designs, sourcing, leverandører samarbejder, og meget mere.

Lene Borggaard

Lene Borggaard

Referencer: Bruuns Bazaar, InWear, And Less, GAI+LISVA

Lene Borggaard har mere end 20 års erfaring i modebranchen, og har vundet ELLE Style Awards prisen ”Designer of the Year” og Alt for Damernes ”Guldknap”. Lene er Kreativ Direktør for GAI+LISVA, et dansk Slow-fashion & Yoga brand grundlagt i 2007, en stilling hun har besiddet siden maj 2021.

Hun har læst økonomi og sociologi samt er uddannet designer (Master in Design) fra Designskolen i Kolding. Hun har desuden et Diploma i Designtænkning/ Bæredygtig fremgang for People, Planet and Profit. Lene har tidligere været Kreativ Direktør for Bruuns Bazaar og Chefdesigner for InWear. Hun beskæftiger sig både med kollektionsudvikling og strategi og har en indgående indsigt i at etablere og drive et modebrand.

Sophie Noreng

Sophie Noreng

Referencer: Copenhagen Fashion Week

Sophie Noreng er Director of Brand Relations, tidligere Head of Business & Operations, hos Copenhagen Fashion Week. Hun er oprindeligt uddannet jurist, og har specialiseret sig i Fashion Law fra New York University School of Law. Sophie sørger overordnet for, at Københavns modeuge løber succesfuldt af stablen.

En del af Sophies arbejde er blandt andet at planlægge og udvælge hvilke designere, der skal fremvise deres nye kollektioner til modeugen.

Derudover er det Sophies arbejde at sikre at modeugens vigtige internationale pressegæster, indkøbere og influencers får en god oplevelse under modeugen. Imellem modeugerne bruger hun tid på at pleje og opretholde Copenhagen Fashion Week’s kommercielle partnerskaber og står for den generelle drift og ledelse på kontoret.

Mads Vanggard

Mads Vanggaard

Referencer: Aller Media, Gonzo Media, Polhem PR

Mads Vanggaard har en lang historik inden for public relations, kreativ kommunikation og marketing. Han har arbejdet med influencer marketing indenfor mode- og livsstilsbranchen de sidste 11 år. Mads har en bachelor i design og business.

Mads arbejder nu hos Aller Media som client manager. Mads er den fødte trendspotter, og er altid opdateret på de nyeste trends og tendenser. Han har tidligere arbejdet med store internationale modeblade, som Italia Vogue og COVER.

13240079_10154179322552329_3523485310277969348_n

Cecilie Ingdal

Referencer: ELLE Danmark, WHERE2GO

Cecilie Ingdal er chefredaktør for magasinet ELLE Danmark, en stilling hun har besiddet i over 10 år. Cecilie er også initiativtager til den danske modepris ELLE Style Awards, som i år, 2018, løb af stablen for sjette gang.

Hun er uddannet jurist (Master in Law) fra Københavns Universitet og har tidligere været chefredaktør på gratismagasinet Where2Go.

Sara Opperman

Sara Rosa Opperman

Referencer: HELICON VALLEY, Gonzo Media

Sara Rosa Oppermann har arbejdet med PR, kreativ markedsføring, branding og strategisk kommunikation i mere end 12 år med både B2B og B2C kommunikation for en lang række af større nationale og internationale kunder.

Før Sara blev CEO for HELICON VALLEY bureauet, har hun arbejdet hos det internationale kommunikationsbureau Hill + Knowlton Strategies, boutique bureauet – Noise PR, magasinerne Alt for Damerne, ELLE Magazine, som stylist hos Unique Models.

Sara er desuden efteruddannet fra Reklamelinjen/Kreativitet & Kommunikation. Sara arbejder hos Gonzo Media som Strategisk direktør og partner og er specialiseret i målgruppeindsigt og kreativ integreret kommunikation.

penille xx

Penille Andersen

Referencer: Just Female

Penille Andersen er uddannet designer og arbejder som co-founder og kreativ direktør hos Just Female, hvilket hun har arbejdet med i 11 år.

Just Female er et dansk modebrand som Penille Andersen oprettede sammen med ejerne Preben Laust og Steen Holtermann. Brandet har haft stor succes i Danmark, men har også forhandlere i flere lande rundt om i verden. Just Female fremstiller designer tøj, tasker og accessories til kvinder i alle aldre.

Rikke Mynster-077-Edit b

Rikke Mynster Johansen

Referencer: Dansk Mode & Textil

Rikke Mynster er uddannet advokat fra Københavns Universitet og et internationalt advokatkontor. Hun arbejder nu som advokat i Dansk Mode & Textil, som er branche- og arbejdsgiverforeningen for mode- og tekstilbranchen i Danmark og har over 380 medlemsvirksomheder fra den danske modebranche.

Rikkes arbejdsopgaver består bl.a. af daglig rådgivning om juridiske udfordringer til medlemmerne. Som brancheforening, har Dansk Mode & Textil også en stor opgave i at repræsentere og promovere den danske modebranche både nationalt og internationalt, og de er derfor med, når der skal træffes politiske beslutninger på branchens vegne.

henrik-kopi

Henrik Ralf Nielsen 

Referencer: People Like Us, Danish Fashion Institute

Henrik Ralf Nielsen har i mere end 10 år arbejdet med kreative virksomheder med særligt fokus på modebranchen. Han har i mange år arbejdet for Danish Fashion Institute og Copenhagen Fashion Week, hvor han har været involveret i at udvikle forretningsydelser til modevirksomheder, ligesom han har været en af bærekræfterne bag etablering og udvikling af Fashionforum.dk.

Henrik har haft tæt kontakt med et væld af både store og små medievirksomheder i Danmark og i udlandet, og har et indgående indblik i det at etablere og drive et modebrand.

Aumento Advokatfirma, CBS

Lisbet Andersen

Referencer: Aumento, CBS

Lisbet Andersen er uddannet advokat med interesse for design og mode. Lisbet har desuden taget HD-uddannelsen (International Business) på CBS, hvor hun skrev hovedopgave om udfordringer i beklædningsindustrien. Lisbet er partner i Aumento Advokatfirma og arbejder især med branding, design, ophavsret og varemærker samt internet-domænenavne og markedsføring.

Lisbet underviser i forskellige emner, fx beskyttelse af rettigheder samt ejeraftaler, og er tilknyttet CSE-Copenhagen School of Entrepreneurship på CBS, hvor hun rådgiver startup-virksomheder.

Marie Louise Brangstrup

Marie Louise Brangstrup

Referencer: North, Northtraveller, North Coffee

Marie Louise Brangstrup er designer, creative director, social media konsulent og grundlægger af tøjfirmaet North. Derudover driver Marie Louise de to blogs som hun også selv har grundlagt; thenorthjournal.com og northtraveller.com.

Marie Louise har tidligere været styling agent for Portfolio og manager hos CAAN Fur Design by Annika Hueg Kærsaa.

Thomas Holland Christensen, IFM AAR

Thomas Holland Christensen

Referencer: NY PARKA, WOW, VIA University College

Thomas Holland Christensen har arbejdet 20 år i livsstilsbranchen b.la. hos modevirksomhederne Tommy Hilfiger, Lacoste og Bestseller. De seneste 5 år har Thomas arbejdet som sparringspartner og konsulent for en række danske og internationale virksomheder senest Canada Goose og det danske skofirma Nature Footwear.

Thomas er specialiseret indenfor Branding og Marketing, og har undervist ved VIA Design og Erhvervsakademierne. Han er uddannet MBA – Master of Business Administration, med speciale i Corporate Entrepreneurship & Creativity.

Christoffer Immanuel Lund Nielsen

Christoffer Immanuel

Referencer: Organic Basics, Godsbanen

Christoffer Immanuel står bag det bæredygtige og visionære undertøjsbrand Organic Basics. Til dagligt arbejder Christoffer som kreativ direktør i Organic Basics og er overordnet ansvarlig for al product development og branding-relaterede aktiviteter.

Christoffer har en bachelor i Business Administration & Marketing fra Aarhus Universitet, men valgte under sin videre kandidat at sætte studiet på hold for at jagte iværksætter-drømmen.

Ann Karina Rasmussen sh

Ann Karina Rasmussen

Referencer: Lilly, Bestseller

Ann Karina Rasmussen har arbejdet med salg i mere end 25 år. Hun har en karriere bag sig som salgsansvarlig i Lilly og International Salgschef hos BESTSELLER. Hos BESTSELLER var hun igennem 16 år var en af de bærende kræfter bag børnetøjsmærket name it, og dette har givet hende en stor erfaring med både ledelse og projektstyring samt et indgående kendskab til børnetøjsbranchen.

Ann Karina er uddannet International Markedsføringsøkonom, og har igennem årerne på BESTSELLER blandt andet taget BESTSELLERs lederuddannelse samt en uddannelse i projektstyring. Ann Karina er derudover certificeret Stress Master.

Louise_portræt SH kvadrat

Louise Normann

Referencer: Hugo Boss Nordic, Spalt PR

Louise Normann er PR og Kommunikationsansvarlig for HUGO BOSS Nordic, og har arbejdet med PR, medieplanlægning, branding og kommunikation indenfor mode og livstilsbranchen i mere end 10 år. Hendes daglige arbejde består i at udvikle og eksekvere den nordiske kommunikationsstrategi samt varetage de nordiske presse- og influencerrelationer.

Louise har en bachelor i fashion design fra TEKO, og hun har tidligere været manager på den danske afdelingen af Spalt PR, hvor hun, udover den generelle drift og ledelse, var ansvarlig for kunder som Louis Vuitton, Safilo Group, & Other Stories mfl.

Mikkel Kleis nyt

Mikkel Kleis

Referencer: Patrade A/S, Aarhus Business College

Mikkel Kleis er advokat hos Patrade A/S og har speciale i immaterielle rettigheder (varemærker, designs, ophavsret og patenter) samt markedsføringsret.

Mikkel rådgiver om etablering og håndtering af rettigheder, herunder strategi for registrering af rettigheder og kommerciel udnyttelse af rettigheder gennem indgåelse af aftaler m.v.. Dertil fører han sager om håndhævelse af varemærke-, patent-, design- og ophavsrettigheder og bistår ved konfliktløsning. Mikkel har desuden en bred erfaring i at yde rådgivning om de juridiske grænser for god markedsføringsskik. Mikkel har bl.a. bistået en lang række virksomheder i modebranchen i sager om produktefterligninger.

Mikkel har en master i Jura fra Aarhus Universitet og har desuden tidligere været tilknyttet som ekstern underviser på Aarhus Business College.

Charlotte Juhl sh

Charlotte Juhl

Referencer: Aller Press (ELLE Magazine, Femina)

Charlotte Juhl er Client Director for Modemagasinet ELLE Danmark og har været det gennem 10 år. Charlotte varetager dermed kommercielle samarbejder for Elle inden for annoncering og events og inden for print og digitale platforme.

Charlotte har været 27 år i mediebranchen og har blandt andet en fortid som konsulent for Dagbladet Politiken og SBS TV og som salgschef for B.T.

Sanne Thrane 2

Sanne Thrane

Referencer: Svendsen Sport, Signal, Inwear
Sanne Thrane har arbejdet som både herretøjs- og dametøjsdesigner siden 2001, hvor hun blandt andet har arbejdet for Custommade, Bruuns Bazaar og Cottonfield. Sanne har i sit arbejde som designer opnået god indsigt og forståelse for processen omkring det at skabe et kommercielt produkt, både i mindre firmaer og i større koncerner.
I dag arbejder hun som designer for Svendsen Sport.
Sanne er uddannet designer fra Danmarks Designskole.
Rune Gade beskåret

Rune Gade

Referencer: BESTSELLER, An Ounce Copenhagen

Rune Gade er Concept and Product Responsible for VERO MODA, BESTSELLER, og har mere end 20 års erfaring fra tøjbranchen, hvor det gennemgående fokus har været hans interesse for jeans. Her igennem har Rune udviklet produkter til flere af de største fast fashion brands på verdensplan. Han har i størstedelen af sin karriere arbejdet på brandniveau med udgangspunkt i indkøb, sourcing, product management og konceptudvikling, hvor han bl.a. har arbejdet for brands som Pieces, Selected Homme, Only og Minimum.

Rune er uddannet fra Erhvervsakademi Aarhus inden for marketing, økonomi, køb & salg.

Maja Kløvdal

Maja Kløvdal

Referencer: Soft Rebels, Bestseller, Minimum

Maja har igennem sin karriere været Design Manager for flere danske modebrands, herunder Samsøe & Samsøe, Minimum og Bestseller. I dag er hun Design Manager for modebrandet Soft Rebels. Her består hendes job af mange forskellige elementer, som at være opdateret på de nyeste trends og igennem designprocessen at kunne omsætte det til sammenhængende kollektioner, der matcher brandets dna. Jobbet indebærer derudover også arbejde rundt omkring i Europas hovedstæder og længere produktionsrejser til Kina.

Maja er uddannet på Designskolen i Kolding.

Rikke Charlotte Larsen beskåret

Rikke Charlotte Heltoft

Referencer: Social Zoo, Nordisk Film TV, Freelance

Rikke Charlotte har mere end 10 års erfaring indenfor mode- og livsstilsbranchen, hvor hun tidligere har arbejdet som designer, efterfulgt af et job hos Grenaa Buchard og DANSK magazine. Hun har en bachelor i communication design fra KEA, med studietid i både København & New York.

Siden 2013 har hun arbejdet med influencer marketing for Danmarks førende influencer, Pernille Teisbæk og hendes virksomhed Social Zoo. Her har hun arbejdet med håndtering og udvikling af social media kampagner på strategisk og eksekverende niveau. Sideløbende har hun stylet værterne på TV2’s Go’Morgen Danmark.

Nu arbejder hun som freelance-stylist og SoMe-konsulent, hvor hun hjælper brands med at lave visuelt og skriftligt indhold til deres sociale mediekanaler, samt guider dem til influencer-samarbejder.

LeneBLindquist beskåret

Lene Brinch Lindquist

Referencer: BESTSELLER

Lene Brinch Lindquist har arbejdet med Marketing og Projektledelse i mere end 15 år. Hun har en karriere bag sig som International Marketing Manager, Visuel Media Manager og projektleder hos BESTSELLER og bureau. I dag sidder hun som Product Owner inden for Medier og Marketing i BESTSELLERS IT-afdeling.
Lene har stor erfaring med både personaleledelse, projektledelse og samarbejde inden for mange forskelligartede projekter som komplekse fotoproduktioner til små simple katalogproduktioner.

Lene er uddannet reklamefotograf fra Fotografskolen i Viborg og har desuden taget BESTSELLERs 2-årige lederuddannelse.

kjetil aas_black white beskåret

Kjetil Aas

Referencer: Won Hundred, Matinique, Norse Projects

Kjetil Aas har igennem sin karriere arbejdet for flere danske modebrands, herunder som Chef Designer for Norse Projects.
Han er i dag co-founder og Creative Director for mærket sur le chemin, grundlagt i 2017. Til dagligt er Kjetil overordnet ansvarlig for al idé- og designudvikling hos sur le chemin, samt tovholder på mærkets visioner om at bidrage til mode branchens
nødvendige omstilling til mere bæredygtighed.

Ved siden af sit daglige arbejde har Kjetil de seneste år også været tilknyttet
Designskolen i Kolding som gæsteunderviser, samt en del af det fælles censorkorps for de videregående kunstneriske uddannelser. Kjetil Aas har en Master i modedesign fra Designskolen Kolding fra 2005, og har inden det studeret kunsthistorie ved Universitetet i Oslo.

lasse Ribergård Rasmussen sort hvid

Lasse Ribergård Rasmussen

Referencer: Bloggers Delight, Minimum

Lasse Ribergård Rasmussen har siden 2009 drevet livsstilsbloggen Sidseloglasse.com med sin bedre halvdel, Sidsel. Dette har senere ført til ansættelse hos Danmarks første og største influencerbureau, Bloggers Delight, hvor Lasse i 2016 stod i spidsen for åbningen af Aarhus-kontoret, hvor han i dag arbejder som PR og Influencer Manager.

Lasse har tidligere arbejdet som PR og Marketing Coordinator hos aarhusianske Minimum og har derudover en bachelor- og kandidatgrad i Medievidenskab fra Aarhus Universitet.

Josefine Cramer sh

Josefine Cramer

Referencer: Danish Fashion Institute, Kopenhagen Fur

Josefine Cramers karriere i modebranchen tog fart, da hun i 2015 blev ansat hos Danish Fashion Institute. Gennem sin tid hos Danish Fashion Institute, var Josefine bl.a. med til at arrangere og eksekvere verdens største event inden for bæredygtighed i modebranchen, Copenhagen Fashion Summit, i 2016 og 2017. Sideløbende var Josefine en del af teamet bag Copenhagen Fashion Week.

I dag er Josefine ansat hos Kopenhagen Fur som Senior Projektleder, hvor hun varetager strategiske og kreative samarbejder med internationale modehuse. Josefine er desuden ansvarlig for Kopenhagen Furs universitetsprogram i Japan og Kina.

Josefine har en Bachelor i Engelsk og Organisationskommunikation fra Copenhagen Business School.

Johan Kryger_by_Asger_Mortensen_lowres_005 beskåret

Johan Kryger

Referencer: Global Fashion Agenda, Danish Fashion Institute

Johan Kryger er Business Development Director og medstifter af Global Fashion Agenda – et fashion forum som arrangerer verdens største topmøde i modebranchen, Copenhagen Fashion Summit. I sit job arbejder han på at drive den globale grønne omstilling, og har dermed solid erfaring indenfor et af nutidens vigtigste emner, bæredygtighed.
Johan har arbejdet tæt sammen med et væld af både store og små aktører, fra Gucci til FN og er specialiseret i at skabe forståelse og synergi på tværs af virksomheder og industrier.

Johan er uddannet statskundskaber fra Aarhus Universitet og har foruden en karriere i Global Fashion Agenda og Danish Fashion Institute været aktivt bestyrelsesmedlem i Nordic Fashion Association samt i flere år rådgivet tænketanken Sustania og den Hong Kong-baserede NGO ReDress.

sofie Niebuhr Innovative fashion beskåret

Sofie Niebuhr

Referencer: Envii, Carlsberg

Sofie Niebuhr er Head of PR & Marketing hos det danske fashionbrand Envii, og har tidligere arbejdet i Carlsbergs Marketing-afdeling. Hun er specialiseret i branding, PR, strategisk kommunikation, og influencer marketing.

Sofie har siden sin ansættelse hos Envii i 2015 brugt branding, strategisk kommunikation, influencer marketing og storytelling til at få profileret brandet i den rigtige retning til den rigtige målgruppe på de rigtige medier. Derudover består Sofies arbejde blandt andet af at udarbejde, planlægge og eksekvere marketingskampagner, designsamarbejder, SoMe og events. Hun er desuden ansvarlig for al PR i både indland og udland.

Sofie er uddannet cand.merc.kom fra CBS i 2017.

Liselotte Kirkelund (2) beskåret

Liselotte Kirkelund

Referencer: BESTSELLER, NORMAL, Salling Group

Liselotte Kirkelund har arbejdet med digitalmarkedsføring og marketing i mere end 20 år, og har stor erfaring inden for bl.a. markedsføring med stor fokus på kunderejsen, loyalitetsklubber, influencer samarbejde,  sociale medier og ecommerce.

I dag sidder hun som International Marketing Chef i butikskæden NORMAL med ansvaret for markedsføring, udtryk og sociale medier i fem europæiske lande.

Liselotte har en karriere bag sig som Digital Marketing Manager hos både Salling Group og BESTSELLER. Ved BESTSELLER arbejdede hun primært med sociale medier og influencer-samarbejde.

Mette_Andreasen beskåret

Mette Andreasen

Referencer: Samsøe Samsøe, MK Agency, Patriksson Communication

Mette Andreasen har mere end 14 års erfaring med projektledelse, PR og markedsføring i mode- og livstilsbranchen. Mette startede sin karriere tilbage i 2005, hvor hun arbejdede som projektleder og presseansvarlig for henholdsvis DANSK Magazine og reklamebureauet Style Counsel.

Sidenhen har hun været PR konsulent og Showroom Manager hos Patriksson
Communication og ledet kreative projekter for designbureauet, MK Agency.
Mette har senest været ansat i modevirksomheden Samsøe Samsøe, som Head of
Projects & Events, hvor hun blandt andet har stået i spidsen for brandets showdebut under den københavnske modeuge.

Mette er uddannet designteknolog og arbejder i dag som freelance producer for mode- og livsstilskunder.

Manou Messmann sh

Manou Messmann

Referencer: Manou.dk, TED x

Manou Messmann har siden 2014 drevet virksomheden Manou.dk, hvor hun rådgiver brands og modevirksomheder om branding, forbrugeradfærd og fremtidens mode. Herigennem har hun hjulpet virksomheder som bl. a PEJ gruppen, KEA, The 2nd Edit, The Whoman Journal, Britt Sisseck og Les Deux. Manou står desuden bag TED talken ”Are you wearing your future” samt bogen ”Robust Mode”.

Manou har en master i Kommunikation og en bachelor i Psykologi fra Roskilde Universitet

Sarah Paaschburg sh

Sarah Paaschburg

Referencer: Coster Copenhagen, Le Management

Sarah Paaschburg har i mere end 15 år arbejdet i modebranchen som kreativ konsulent og stylist, hvor hun har specialiseret sig i branding og visuel kommunikation indenfor mode. Hun arbejder på freelance basis for modebrands som kreativ konsulent, konceptudvikler og content creator. Sarah har tidligere været marketingchef hos Coster Copenhagen og Head of marketing & PR hos Le Management.

Sarah har en bachelor i design og en kandidat i Økonomisk Markedsføring fra Copenhagen Business School.

Stine Ekkenberg Østerby sh

Stine Ekkenberg Østerby

Referencer: MOS MOSH, House of Innovation, Salling Group

Stine Ekkenberg Østerby er ansat hos fashionbrandet MOS MOSH, hvor hun sidder som Project Manager. Med afsæt i et stærkt brand-DNA er hun ansvarlig for forskelligartede projekter, lige fra komplekse tværorganisatoriske projekter til mindre projekter forankret i Marketing.

Stine er uddannet Cand.merc. i International Marketing fra SDU i Odense.

big-117714786_1722061544625333_7212335838243014833_n-1

Anne Charlotte Vogel

Referencer: AC VOGEL, SAND Copenhagen, IN Aller Media

Anne Charlotte Vogel er Founder & Creative Director i egen virksomhed AC VOGEL. Essensen i hendes kreative arbejde er, at identificere kerneværdierne i virksomheden hun arbejder med, udarbejde en brandingstrategi med afsæt heri og kreere en visuel kommunikation omkring dem. Hun mestrer processen fra strategi og branding til styling og fotografering til præsentation og eksponering.

Hun har en uddannelsesmæssig baggrund indenfor arkitektur samt indgående kendskab til modebranchen fra sin stilling som Head of Public Relations hos det danske modehus SAND og tidligere fra Modemagasinet IN hos Aller Media. I sin virksomhed AC VOGEL arbejder Anne Charlotte med partnere indenfor arkitektur, interiør, fashion, beauty, pharma og velgørenhed.

Underviser billede wordpress_

Mette Truelsen

Referencer: Saks Potts, Designers Remix, Boozt, La La Berlin, Designers Nest, Blanche, Han Kjbh

Mette Truelsen har arbejdet i modebranchen i 10 år som koreograf, projektleder og produktionsleder bl.a. til shows under Copenhagen Fashion Week, Muscat Fashion Week i Oman samt et enkelt show under China Fashion Week i Beijing.

Mette har specialiseret sig inden for produktudvikling, branding, planlægning og eksekvering. Hun arbejder på freelance basis for forskellige kreative bureauer og diverse designere. Hendes opgaver varierer i forhold til hvilket job hun bliver ansat til, men det omhandler altid modeller, musik, tidsplaner, koordinering med stylister og andre involveret parter mm. Mette har tidligere arbejdet som magasinredaktør for ChriChri og er uddannet som eventkoordinator fra NEXT erhvervsuddannelse Kbh.

big-Screenshot 2020-09-24 at 05.47.59

Olivier Ishimwe

Referencer: O’KANA, COLLAGE & OLIVIER ISHIMWE

Olivier Ishimwe er freelance modedesigner og konsulent. Herudover arbejder Olivier som product manager, content manager, creative director, fashion director og projektleder.

Ved siden af hans beskæftigelse som designer, er Olivier founder af konsulentbureauet, OLIVIER ISHIMWE, som tilbyder rådgivning for startups i modebranchen. Her rådgives der om alt fra idé og konceptudvikling, til hvordan man håndterer frigivelse af en kollektion. Olivier besidder derfor faglige kompetencer indenfor ledelse af designteams, strategiudvikling, samt udvikling og eksekvering af diverse projekter.

Olivier Ishimwe har studeret fagene globale studier og social videnskab på Roskilde Universitet, Université du Québec à Montréal, samt uddannet Fashion Designer fra Copenhagen Academy of Fashion Design.

thorbjoern_swanstroem

Thorbjørn Swantrøm

Referencer: Chas. Hude A/S

Thorbjørn er advokat og juridisk chef hos Chas. Hude A/S, og ekspert i immaterialretlige- og lignende forhold med særligt fokus på rådgivning, strategi, forhandling og håndhævelse, samt retssager. Thorbjørn har herunder arbejdet med brands som Rains, Pandora og Matas.

Med over 25 års erfaring indenfor generel erhvervsret i Danmark og internationalt, især indenfor immaterialret, er Thorbjørn en højst erfaren procedør ved domstolene. Specialeområderne tæller rådgivning og håndhævelse af rettigheder, samt spørgsmål indenfor markedsføring, kopiering og kunstneres rettigheder. Dertil rådgivning om forretnings- og IP-strategier (forsvar, etablering, brug og imødegåelse).

Thorbjørn er cand. jur. Fra Københavns Universitet og Master in Intelectual Property Law fra King’s College London. Thorbjørn underviser tillige på CBS.

Helle2hånd

Helle Satake

Referencer: Pilgrim, Sence Copenhagen, Nordahl

Helle Satake har arbejdet med internationalt salg i mere end 25 år og har spillet en ledende rolle i opbygning af brands og udvikling af eksporten gennem værdibaseret salg, for forskellige vækst virksomheder indenfor fashion- og livstilssegmentet. Helle har en solid ledererfaring og har arbejdet med at coache og inspirere salgsteams, agenter og distributører.

Helle arbejder både strategisk og operationelt med B2B, B2C og onlinesalg. Har stor erfaring med at udvikle og eksekvere 360 graders marketing kampagner, produktlanceringer og salgskampagner og har udviklet  messekoncepter, in-store materialer og andre POS materialer til alle kanaler.

Fra Århus Business School har Helle akademiøkonom uddannelses med sig. MBA fra Henley University og Digital Marketing Management fra London Business School.

unnamed

Christoffer Lindhardt Larsen

Referencer: Patrade A/S

Christoffer er advokat hos Patrade A/S, i Aarhus. Hans overordnet arbejdsopgaver består i rådgivning vedrørende etablering, beskyttelse og håndhævelse af immaterielle rettigheder i hele verden. Herunder varemærker, design, ophavsrettigheder og patenter m.v. Christoffer rådgiver klienter om udarbejdelse af IP-strategier samt vedrørende markedsføringsretlige forhold. Derudover møder han i retten på vegne af hans klienter i forskellige typer af retssager, ligesom Christoffer ofte bistår sine klienter i forbindelse med forhandlinger og forligsdrøfter samt udarbejdelse af aftaler og kontrakter.

Christoffer er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet og har i forbindelse med en tidligere ansættelse været udstationeret på et advokatkontor i Frankfurt Am Main. Derudover har han suppleret til sin uddannelse med faget International IP Transactions på Bucerius Law School/UC Hastings i Hamborg.

Andy Tankmar

Andy Tankmar

Referencer: Tankmar, Mads Nørgaard, Bestseller, Replay jeans, Arena og Le Coq Sportif

Andy Tankmar er Creative Director for det eksklusive Phygitale streetwear brand Tankmar™ og fungerer samtidig på daglig basis, som SoMe konsulent og branding konsulent for flere forskellige virksomheder. Andy kommer fra designers verden og fik slået sit navn fast med egne kollektioner for Mads Nørgaard, Bestseller og Ecco, samtidig med grafisk arbejde for bl.a. Sony, Ocast og Miinto.com. I dag arbejder Andy bl.a. med brands som Replay jeans, Arena og Le Coq Sportif. Her udvikler han deres koncepter, marketing, content og sociale medier.

Andy har været bosat i New York og Stockholm i 3 år og har på den måde skabt international erfaring og forståelse for nye kulturer. Inspireret af personligheder såsom: Tony Robbins, Gary Vaynerchuk, Kanye West, Virgil Abloh og Russell Brand er det en masse af de kvaliteter, som Andy prøver at give videre.

nikolaj billede

Nikolaj Wessel Tromborg

Referencer: Bech-Bruun

Nikolaj Wessel Tromborg arbejder som senioradvokat hos Bech-Bruun i Aarhus. Her beskæftiger han sig primært med immaterialret, og nærmere bestemt med retshåndhævelse, retssagsprocesser, rådgivning om kontraktsforhold og strategisk rådgivning inden for de immaterialretlige discipliner. Rådgivningen omfatter næsten alle immaterialretlige områder, og herunder f.eks. varemærkeret, ophavsret og markedsføringsret. Nikolaj har siden gennemførelsen af jurastudiet ved Aarhus Universitet i 2014, hvor han blev cand.jur., ført adskillige rets- og voldgiftssager, og han har selv virket som konstitueret landsdommer ved Vestre Landsret i tre måneder i 2021. Nikolaj har møderet for landsretten.

Ved siden af det faste virke som advokat har Nikolaj igennem mange år undervist i juridiske discipliner. Siden 2012 har han bl.a. virket som underviser ved Juridisk Institut, Aarhus Universitet, og han har i den forbindelse undervist på både dansk og engelsk i discipliner som aftaleret, immaterialret og videregående formueret. Endelig er Nikolaj forfatter til flere artikler, der er blevet udgivet i juridiske tidsskrifter.

unnamed

Mathias Jørgensen 

Referencer: BeSocial
Mathias er Partner og Head og Clients hos social commerce bureauet, BeSocial. Her er han strategisk sparringspartner for brands såsom MOS MOSH, Rabens Saloner og Jack & Jones og vejleder omkring udrulningen af større kampagner på tværs af de sociale medier.
Mathias er uddannet Multimediedesigner og har en Professions Bachelor i Digital Konceptudvikling fra EAAA i 2016.
Kristoffer

Kristoffer Simonsen

Referencer: Woodbird
Kristoffer Simonsen har arbejdet i modebranchen siden 2020 hvor han har siddet som Head of Design hos herretøj-brandet Woodbird. I hans tid i branchen har han opnået en bred erfaring inden for både idégenerering, kollektionsopbygning, produktudvikling- og håndtering og analysering af salg på baggrund af trends og marketingstendenser. Da han begyndte hos Woodbird var brandet ikke så stort, derfor supporterede han også Marketingsafdelingen på flere fronter. Gennem udviklingen af brandet har han fået en viden og erfaring der har klædt ham på til at starte sine egne projekter.

Kristoffer har arbejdet med sine egne kunstprojekter, og har senest deltaget i tv-programmet “Danmarks Næste Tøjdesigner” hvilket han håber vil åbne en mulighed for at kunne etablere sig i industrien med sine egne visioner og missioner med sit eget brand. Kristoffers ønske er at skabe produkter der trods stor fokus på bæredygtighed og kvalitet, ikke går på kompromis med design. Han mener at vejen til det mest bæredygtige stykke tøj findes i høj og langtidsholdbar kvalitet. Derudover vil han forsøge at gøre produktionen så socialt ansvarlig som mulig og mindske det miljømæssige aftryk ved bl.a. at producere i Danmark eller tættest muligt herpå.

Hovedkontor

Maglekildevej 7
4000 Roskilde

kundeservice@innovativefashion.dk

+45 71 74 74 19