--

Om os

Hos Innovative Fashion Management brænder vi for at udvikle dine kompetencer og dit netværk i modebranchen. Noget vi har gjort siden 2009.

Innovative Fashion Management er nordens største modebrancheforløb og er for dig der vil udvikle dine kompetencer og netværk i branchen. Vi sammensætter vores forløb, så det er tilpasset vores deltageres profiler og benytter udelukkende professionelle fra branchen som undervisere.

Aldrig tidligere har det været vigtigere, at udvikle sine kompetencer i en situation der kræver innovation og et stærkt netværk. Alle vores kurser afholdes med fysisk fremmøde, fordi vi ved hvor vigtigt et stærkt netværk er i denne branche samt hvor afgørende interaktion er, for at kunne få et maksimalt læringsudbytte.

Innovative Fashion Management er udviklet af kursusvirksomheden B Group – talent development & consulting, som årligt afholder mere end 60 forskellige kursusforløb i henholdsvis Danmark og Sverige henvendt til både private og erhverv. Vi beskæftiger mere end 30 medarbejdere og har over 200 tilknyttede undervisere på tværs af vores kurser. B Group – talent development & consulting er blandt de førende indenfor kompetenceudvikling i kreative erhverv i norden.

Filosofi & Læring

Det solide netværk, praktisk erfaring og den nyeste viden er i fokus på Innovative Fashion Management.

Modebranchen er kendt for at være en lukket branche, hvor det solide netværk og et stærkt CV er altafgørende for at skabe sig en karriere. Innovative Fashion Management er derfor blevet skabt med et mål om, at bringe den etablerede branche og fremtidens talenter tættere på hinanden. Derfor er det udelukkende etablerede branchefolk, der underviser vores deltagere – netop for at sikre at netværket udvides og at der bliver sat fokus på de kompetencer, som modebranchen lige nu efterspørger.

Vi optager et begrænset antal deltagere på vores forløb, så vi kan skabe de bedste rammer for undervisningen, hvor vi sætter fokus på både de faglige og praktiske områder, du bør have kendskab til for at kunne begå dig i den danske modebranche.

Vi benytter os af læringsteknikker, hvor vi kombinerer teori og praksis mest muligt. Du kommer til at arbejde løsningsorienteret med cases inspireret fra det virkelige liv, som du kan tage direkte videre med i dine fremtidige projekter og arbejdsliv. Vores undervisere kommer med den seneste viden og teori inden for branchen, som giver dig et unikt og afgørende indblik i en ellers lukket branche.

Hovedkontor

Maglekildevej 7
4000 Roskilde

kundeservice@innovativefashion.dk

+45 71 74 74 19