--

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du finde svar på forskellige spørgsmål vedrørende kurset.

Afholdes kurset med fysisk fremmøde?

Ja, vores kurser afholdes med fysisk fremmøde, da vi mener at det er den bedste læringsform og ligeledes den bedste måde at skabe fremtidige netværksrelationer til både branchen og dine meddeltagere.

Skal jeg medbringe noget?

Du modtager alt undervisningsmateriale i forbindelse med forløbet. Men det kan være en god idé at medbringe din computer så du kan tage noter undervejs.

Modtager jeg et kursusbevis?

Ja, når du har afsluttet kurset modtager du en certificering som bevis på at du har gennemført forløbet og som du kan benytte til dit cv.

Jeg er blevet optaget, men min arbejdsgiver skal betale

Intet problem. Vi fremsender en faktura til din virksomhed og tager den direkte dialog med dem. Svar blot på den fremsendte optagelsesmail, så hjælper vi dig herfra.

Hvor afholdes kurset?

Du kan deltage på Innovative Fashion Management i både Aarhus og Roskilde. Du kan inde under menuen ‘forløb & pris’ se de specifikke datoer for afholdelsen samt adresse.

Er der eksamen?

Nej, der er ikke nogen eksamen i forbindelse med kurset.

Jeg kan ikke deltage alle gange

Du kan godt gennemføre forløbet selvom du ikke kan deltage alle gange. Vi tilbyder ligeledes, at du kan deltage i de manglende moduler på et kommende forløb. Orienter os gerne inden kursusstart om de dage du eventuelt måtte misse.

 

Hovedkontor

Maglekildevej 7
4000 Roskilde

kundeservice@innovativefashion.dk

+45 71 74 74 19