FÅ STYR PÅ DINE MODEPROJEKTER

Der er meget at holde styr på i modebranchen, og starter du større projekter og opgaver, er det en god idé, at holde overblikket med det helt rigtige projektledelsesværktøj. Vi har her sammensat en liste over de mest populære og brugte programmer, der kan hjælpe dig med at holde styr på dine projekter, så du altid fremstår med det store overskud, og det skarpe overblik:

Wrike


Wrike er velegnet til teambaseret arbejde og hjælper dig med at gennemføre dine projekter på en nem og overskuelig måde. Wrike har fire abonnementer, der hver især er tilpasset dine behov, og derudover har de også en gratis løsning.

Professional: 61,82 kr. bruger/måned
Business: 156,44 kr. bruger/måned
Marketers: 218,26 kr. bruger/måned
Enterprise: Kontaktes for pris

Find platformen her

Asana


Asana har været manges fortrukne projektstyringsprogram under uddannelse, da deres gratis version af programmet opfylder mange nødvendige behov som studerende i et teamarbejde. Værktøjet giver blandt andet mulighed for sætte konkrete deadlines til hele dit team, vedhæfte filer eller billeder, samt anerkende dine medarbejders gode indsat med en ‘thumps up’ funktion. Asana har et lækkert og let tilgængeligt layout og tilbyder to slags abonnementer:

Premium: 63,02 kr. bruger/måned
Enterprise: Kontaktes for pris

Find værktøjet her

Dapulse


Her har vi en af de rigtige populære projektstyringsprogrammer med et lækkert visuelt layout og med stor fokus på, at det skal være nemt at lave teamwork. Dapulse bryster sig også af at være nemt at finde rundt i. De tilbyder fire forskellige abonnementer som ændre pris afhængig af, hvor mange brugere der skal benytte sig af programmet.

Pris ved 5 brugere:
Basic: 157,71 kr. bruger/måned
Standard: 246,02 kr.  bruger/måned
Pro: 372,19 kr.  bruger/måned
Enterprise: 744,37 kr. bruger/måned

Find platformen her

Trello


Endnu en af de gode fra studietiden, der har mange gode egenskaber og værktøjer – også selvom man kun benytter sig af gratis versionen. Trello formår at give dig et godt overblik, da de holder designet lækkert, men simpelt i den blå farve. Udover gratisversionen har du mulighed for to andre abonnementer.

Business Class: 63,02 kr. bruger/måned
Enterprise: 131,40 kr. bruger/måned

Find værktøjet her

Der findes mange forskellige programmer, som opfylder mange forskellige behov. Vi har udvalgt disse, da vi mener de opfylder de mest generelle krav, der er til et projektledelsesprogram. Så tag et kig på de forskellige programmer, og find det der passer allerbedst til dig og dit projekt.


Cecilie Kudahl Hansen