--
Job I modebranchen, fashion management, tidligere kursist

Hvad laver kursisterne? Med Cecilie Stubkjær Ottosen

Foto: Privat

Vi har vanvittigt mange dygtige mennesker igennem kurserne her hos Innovative Fashion Management. Derfor kan det også være svært, at holde styr på alle deres spændende fortællinger fra modebranchen. Vi har derfor bedt vores kursister – både de nuværende og tidligere – om at fortælle lidt om deres virke i branchen og ikke mindst om deres drømme for fremtiden. Læs med her, hvis du vil lære vores kursister bedre at kende. Denne gang stiller vi skarpt på Cecilie Stubkjær Ottosen

Hvad har du gang i i modebranchen for tiden?

Som en del af min bachelor i Dansk sidder jeg lige nu som digitalpraktikant på ELLE, hvor jeg hver dag skriver om alt, hvad der rører sig indenfor modeverdenen, popkultur og meget andet.

Hvad drømmer du om at lave i fremtiden?

Fortsat at sidde på et modemagasin, og være en del af et nytænkende og kreativt team.

Er der noget du ville ønske du havde vidst inden du gik ind i modebranchen?

Nej. Jeg har længe vidst, at jeg ønskede en fremtid indenfor modeverdenen, og har
derfor været godt forberedt.

Hvor kan man følge dig og dine projekter?

Instagram: @cecilie_ottosen

Går du også med en mode-drøm i maven? Måske er et kursusforløb på Innovative Fashion Management noget for dig!

Det eneste der adskiller dig og et forløb på Innovative Fashion Management er en ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv og dine drømme om fremtiden. Du behøver ikke have den store erfaring i modebranchen, men det er vigtigt, at vi kan mærke at du brænder for at komme i gang. Vi lægger nemlig stor vægt på, at vores kursister er engagerede og deltagelystne.

Du er altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@innovativefashion.dk eller ringe til os og få en uforpligtende snak.