--

Hvad laver kursisterne? Med Line Fabricius Nyhuus

Foto: Privat

Vi har vanvittigt mange dygtige mennesker igennem kurserne her hos Innovative Fashion Management. Derfor kan det også være svært, at holde styr på alle deres spændende fortællinger fra modebranchen. Vi har derfor bedt vores nuværende kursister, om at fortælle lidt om deres virke i branchen og ikke mindst om deres drømme for fremtiden. Læs med her, hvis du vil lære vores kursister bedre at kende. Denne gang stiller vi skarpt på Line Fabricius Nyhuus.

Hvad har du gang i i modebranchen for tiden?

Jeg er i praktik hos Gestuz.

Hvad drømmer du om at lave i fremtiden?

Jeg vil gerne arbejde som stylist på enten et modemagasin eller som freelancer. Derudover vil jeg ikke udelukke, at arbejde som advokat inden for modebranchen med forskellige immaterialretlige problemstillinger.

Er der noget du ville ønske du havde vidst inden du gik ind i modebranchen?

Hvor socialt og udadvendt et miljø det er, hvilket for nogle mennesker kræver ekstra energi. Det handler virkelig meget om at networke og gøre et godt førstehåndsindtryk.

Hvor kan man følge dig og dine projekter?

Instagram: linefabnyhuus

Går du også med en mode-drøm i maven? Måske er et kursusforløb på Innovative Fashion Management noget for dig!