--

Interview med Trinemaii Coco Estell Niveau fra Liewood

Foto: Privat

Trinemaii har arbejdet i modebranchen siden år 2013. Her startede hun med en praktikplads hos LIE, der senere førte til en fuldtidsstilling som designer. Hendes nuværende stilling er i virksomheden LIEWOOD, hvor hun til dagligt sidder som Design og product manager. Her sætter hun Liewood’s strategiske og kreative retning i samarbejde med Liewood’s creative director. Trinemaii har en uddannelse indenfor multimediedesigner, samt en efterfølgende uddannelse i Design og Fashion fra Teko Design & Business school.

Hvordan kom du ind i modebranchen?

Jeg vil ikke kalde min branche for modebranchen, da vi er en virksomhed der laver lifestyle og wear produkter til børn. Men jeg startede som design praktikant for snart 10 år siden, da jeg var under uddannelse på TEKO og jeg arbejder stadig for den samme leder og har arbejdet mig op til den stilling jeg besidder i dag.

Hvor længe har du været interesseret i mode?

Jeg har altid været interesseret i mode og læst mode og musik magasiner, da jeg var lille. Jeg tegnede selv min kjole til den afsluttende fest på handelsskolen og fik en skrædder til at sy den. Jeg har altid elsket at tegnet og være kreativ.

Har der været nogle udfordringer, som har gjort dig klogere på hvor du vil hen?

Jeg har aldrig troet, at jeg skulle arbejde i modebranchen. Det har altid blot været en interesse at gå op i mode og være god til at tegne. Min drøm var at blive journalist, men da jeg ikke kom ind på den ønskede uddannelse tog jeg en grafisk design uddannelse, da jeg her både kunne bruge mine evner til at skrive og min kreativitet. Her havde jeg en lære, der opfordrede mig til at søge ind på en design skole, fordi jeg skulle have noget fysisk at arbejde med. Jeg færdiggjorde min grafiske uddannelse og kom herefter ind på TEKO i Herning, hvilket virkede som det helt rigtige for mig.

Hvem inspirerer dig til at være en del af denne branche?

Mine kollegaer og min arbejdsplads generelt. Jeg har været en del af Liewood siden dag 1, hvilket har været en hel fantastisk og meget inspirerende rejse.

Har du nogle råd til andre der gerne vil ind i modebranchen?

Vær åben.
Vær ikke bange for at arbejde dig op.
Bevis dit værd.
Gør dit uerstattelig/uundværlig.
Yd aldrig mere end 100% – det er hverken værdifuldt for dig eller virksomheden.


Drømmer du om at arbejde i modebranchen? Så send en ansøgning til Nordens største modebrancheforløb Innovative Fashion Management. Her får du undervisning fra nogle af landets dygtigste modeaktører, du får et unikt netværk både med ligesindede kursister og folk i modebranchen og du får et kursusbevis til at styrke dit CV i din fremtidige søgen efter job i modebranchen.